04 / 05 / 2024

Mehmet İşler açıklama

Mehmet İşler açıklama

EGE Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı ( ETİK ) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, termal turizmi konusunda değerlendirmelerde bulundu...

Bakan Ersoy’dan konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin dikkat çeken açıklama!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, konutların turizm amaçlı kiralanmasına dair kanuna ilişkin açıklama yaptı. Bu düzenlemenin olmazsa olmaz olduğunu söyleyen Ersoy, bu düzenlemenin olmadığı durumlarda bütün şehrin omurgasının bozulduğunu kaydetti.

Fahiş inşaat maliyetlerine ilişkin şok açıklama! Gerekirse kanuni düzenleme ile bu fırsatçılığın önüne geçilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki inşaat maliyetlerinin artışını nasıl engelleneceğine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Özhaseki kanuni düzenlemeyi işaret etti.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Yüzde 25 kira artışı ile ilgili kritik açıklama geldi!

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren yüzde 25 kira artış ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten kritik açıklama geldi. 

Son dakika: Bakan Mehmet Şimşek'ten memur ve emekli zamlarıyla ilgili açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memur ve emekli aylıklarına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Şimşek, 15,9 milyon emekliyi ve 4,9 milyon kamu çalışanını etkileyen önemli iyileştirmeler yapıldığına vurgu yaptı. İşte detaylar...

Dev kurumdan dolarla ilgili yeni açıklama geldi! Dolar bu tarihe kadar yükselecek

Dolarda yaşanan şahin yükselişler tüm dünyayı tedirgin etmeye başlıyor. Konu ile ilgili dev kurumdan yeni açıklama gelirken doların ne zaman kadar yükseleceğini söyledi.

Ağrı'da belediyenin dağıttığı şeker vatandaş tarafından yağmalandı! Belediyeden şok açıklama

Ağrı Belediyesi, Ramazan Bayramı için ihtiyaç sahiplerine yönelik bayram şekeri dağıtımı yaptı. Şeker almak için toplanan vatandaşlar araçtaki şeker kolilerini yağmaladı. Görüntüler şaşkınlık yarattı. Belediyeden şoke eden açıklama geldi.

Ordu Büyükşehir'den 'Belde Evleri'yle ilgili açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Milletvekili Ergün Taşcı'ya akıbetini sorduğu Ordu'daki binayla ilgili Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler'den açıklama geldi.

Ukra City'nin toprak sahibi Işıklar ailesinden flaş açıklama!

Ukra City projesi projesinin toprak sahiplerinden olan Işıklar ailesinin vekili Avukat Murat Erarslan, Ukra City’nin son durumu ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Torunlar GYO B ve C Grubu'ndaki paylarını Mehmet Torun'a devretti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 78 bin 616,07 nominal tutarındaki B Grubu ve 78 bin 616,07 nominal tutarındaki C Grubu kapalı nama yazılı paylarını şirket ortaklarından Mehmet Torun'a devretti.

Standard and Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama!

Kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's'tan seçimlere yönelik açıklama geldi. Kurumdan yapılan açıklamada, "yapılan seçimlerin kredi notu üzerinde herhangi bir etkisi görülmüyor" denildi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara - Ankara Projesi tüketici davaları ile ilgili güncellemeleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a yapılan açıklama...

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli baskın iddiaları için ilk açıklama!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun, inşa ettiği site sakinlerinin kurduğu derneğin toplantısını bastı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Yaralandığını iddia edenler şikayetçi olurken, Ağaoğlu bir açıklama yaptı.

Türkerler İnşaat'tan finansal raporların ilanı hakkında açıklama!

Türkerler İnşaat Turizm Madencilik Enerji Ticaret ve Sanayi A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Türkerler İnşaat finansal raporların ilanı hakkında açıklama yaptı.

Mehmet İşler açıklama Haberi

Mehmet İşler açıklama

EGE Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği Başkanı (ETİK) ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, termal turizmi konusunda değerlendirmelerde bulundu. Termal turizmiyle birlikte 12 ay sürdürülebilir bir turizm ortaya koymanın mümkün olabileceğini söyledi. 

'Buraya talip var' İzmir'de termal turizmi bakımından önemli potansiyele sahip Agamemnon Kaplıcaları (Balçova) ve Çeşme'deki alanlara dikkat çeken Mehmet İşler şunları söyledi: "Agamenon Kaplıcaları günümüzde İskandinavya ülkelerinden ciddi şekilde talep görmektedir. Çeşme, dünyada ender rastlanan yerler arasında yer almaktadır." dedi. İzmir'i EXPO alanında Avrupa'nın en büyük termal, spa ve sağlık merkezi haline getirebileceklerini kaydeden İşler, "Avrupa'nın en büyük termal, kür ve spa merkezini bugünkü Expo alanında kurduğumuz zaman, hastanelerimizi kür merkezi haline getirebiliriz" diye konuştu. 


Milliyet...