03 / 05 / 2024

Mehmet Kesimoğlu kimdir

Mehmet Kesimoğlu kimdir

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Kollektor Hattı Projesi"nin çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, Pınar Mahallesinde ki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Mehmet Çakılcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Çakılcıoğlu oldu. Peki Mehmet Çakılcıoğlu kimdir? Mehmet Çakılcıoğlu hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Siyam Kesimoğlu: Kırklareli Gar ihalesi iptal edilmeli!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, TCDD tarafından kiralamaya çıkarılan gar binası ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Mehmet Kesimoğlu: Kırklareli Otogarı taşınacak!

Kakava Ateşi’nin yandığı Kırklareli’nin CHP’li Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Yurt Gazetesi yazarı olan Ersu Hızır ile söyleşi gerçekleştirdi. Kesimoğlu, kentin acil ihtiyacı olan projelerini anlattı.

Mehmet Burak Kutluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu İş Geliştirme Başkanı Mehmet Burak Kutluğ kimdir? Mehmet Burak Kutluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Burak Kutluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu bünyesinde çalışmalarına devam ediyor?

Mehmet Kesimoğlu Kırklareli'de Kollektor Hattı'nı inceledi!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Kollektor Hattı Projesi"nin çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, Pınar Mahallesinde ki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

11 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine Mehmet Alaattin Nalcıoğlu atandı. Peki, Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir?

Muğla İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Rifat Kahyaoğlu kimdir? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Rifat Kahyaoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Mehmet Tahmazoğlu kimdir?

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu kimdir? Mehmet Tahmazoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Tahmazoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Tahmazoğlu..

Mehmet Kesimoğlu kimdir Haberi

Mehmet Kesimoğlu kimdir

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Kollektor Hattı Projesi'nin çalışmalarını yerinde inceledi. Kesimoğlu, Pınar Mahallesinde ki çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. ,Kesimoğlu, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Bağlıca deresi içindeki atık suyun arıtma tesisine ulaştırılması ve su kirliliğinin önlenmesini amaçladıklarını söyledi. Çalışmalann hızla sürdüğünü belirten Kesimoğlu, proje ile derenin içindeki atık suyun şehrin mevcut atık su arıtma sistemine doğrudan boşaltılacağını kaydetti. 

Projenin önemine değinen Kesimoğlu, bu proje ile su kirliliğinin önüne geçmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi. 


Tekirdağ Şafak...