04 / 07 / 2024

Mehmet Kıral

Mehmet Kıral

Remok Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Eren Erekli, Mehmet Kıral ve Okan Or tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıralı İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Koray Kıralı tarafından kuruldu.

MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık’ın emlakçılık yetki belgesi iptal edildi!

Kısa adı Memder olan Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık’ın taşınmaz ticareti yönetmeliğindeki şartları taşımadığından dolayı taşınmaz ticareti yetki belgesi ( emlakçılık yapma yetkisi) Ticaret Bakanlığı tarafından iptal edildi...

Exergien Enerji Danışmanlık Mühendislik ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Exergien Enerji Danışmanlık Mühendislik ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özgenç, Fikret Akbıyık, Mehmet Kömcü, Mustafa Akbıyık ve Zekai Akbıyık ortaklığında kuruldu.

Yalova'da 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Yalova Satış Memurluğu tarafından Yalova Hacımehmet Köyü'nde yer alan 3 bin 80 metrekare büyüklüğündeki arsa 6 milyon 776 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı...

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu açıldı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Köroğlu Zemin İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Zemin İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu ve Mehmet Ali Köroğlu ortaklığında kuruldu. 

Hekimbaşı Yalısı’na tanker çarptı! Hasar büyük!

İstanbul Boğazı'nda bir tanker, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü altında kıyıda yer alan tarihi Hekimbaşı Yalısı’na çarptı...

İmart Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İmart Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Danışmanlık İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Mehmet Ük ve Ülkü Büyükak ortaklığında Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yıkılmazlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıkılmazlar İnşaat Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Melahat Kıral tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Asce Kıral Büyük Konak Rezidans fiyat!

Asce & Kıral Yapı tarafından hayata geçirilen Kadıköy Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor.

Büyük Konak Residence'ta metrekaresi 6 bin dolar! Yeni Proje!

Asce & Kıral Yapı imzası taşıyan Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor. Proje Bağdat Caddesi ile Kalamış sahili arasında inşa ediliyor.

Konukoğlu-Kıral ortaklığı, konut kavramını değiştirecek!

İnşa ettiği yapılarla Gaziantep’in çehresini değiştiren Asce İnşaat ve mobilyalarıyla donattığı konutları yuvaya dönüştüren Fatih Kıral Mobilya, ülkemizde konut kavramına benzersiz bir boyut kazandırmak için güç birliği yaptı.

Konukoğlu-Kıral ortaklığı konut kavramını değiştirecek!

İnşa ettiği yapılarla Gaziantep’in çehresini değiştiren Asce İnşaat ve mobilyalarıyla donattığı konutları yuvaya dönüştüren Fatih Kıral Mobilya, ülkemizde konut kavramına benzersiz bir boyut kazandırmak için güç birliği yaptı.

Mehmet Kıral Haberi

Mehmet Kıral

Remok Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Eren Erekli, Mehmet Kıral ve Okan Or tarafından 1 milyon 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Temmuz'da kuruldu. Remok Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; turizme yönelik veya konut amacıyla her türlü otel motel bar pansiyon kamping tatilköyü apart otel yeme içme tesisi eğlence yerleri kurmak işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Remok Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Ergenekon Mahallesi, Cebel Topu Sokak,...