05 / 05 / 2024

Mehmet Kıran kimdir

Mehmet Kıran kimdir

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Kıran Ayışığı'na yaptığı özel açıklama ile Elazığ'ın yeni imar adalarına kavuşması gerektiğini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Doruk Pamir kimdir?

O.D.T.Ü Mimarlık Fakültesi 1960 mezunu, mimar Mehmet Doruk Pamir kimdir? Mehmet Doruk Pamir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Doruk Pamir'in biyografisi...

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi!

TOKİ Samsun İlkadım Kıran kura sonuçları 24.05.2018 listesi henüz belli olmadı. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Mehmet Zeki Adlı kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü görevine vekâleten atanan Mehmet Zeki Adlı kimdir?

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Recep Kıran ve Hakan Kıran ortaklığında kuruldu. 

Mimar Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimarı olan Hakan Kıran'ın annesi Güner Kıran vefat etti.

Mimar Hakan Kıran tartışmalı projelerini anlattı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, İstanbul'un tartışmaları projelerine imza atan Mimar Hakan Kıran'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü ve Kabataş Martı projesini sordu. İşte Semercioğlu'nun röportajı...

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Karahan Taşkıran Gayrimenkul İnşaat Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Doğan Karahan Taşkıran tarafından kuruldu.

Hakan Kıran martı figürlü konut tasarlıyor!

İSTANBUL Kabataş Transfer Merkezi'nin mimari Hakan Kıran aynı zamanda gayrimenkul geliştiriyor. Kıran'ın tasarımlarındaki martı figürü dikkat çekiyor.

Mehmet Kıran kimdir Haberi

Mehmet Kıran kimdir

Ayışığı'na konuşan Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Kıran, Elazığ'da cazip yerlerin çoğalması gerektiğine vurgu yaparak, "Elazığ'da 15 yıldır bir türlü imar yapılmıyor. Elazığ tabiri caizse Abdullahpaşa ile Doğukent arasına sıkıştı bu sınırda kaldı. İnsanlar bir türlü Sürsürü Mahallesi'ni cazip bulmuyorlar. Oraya her yörenin insanı gitmiyor. Bir an önce Elazığ'ın doğusunda, batısında, geçirmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı. 


"KENTSEL DÖNÜŞÜMDE ELAZIĞ KABUĞUNU KIRAMADI"

Elazığ'ın kentsel dönüşüm anlamında ilerleme güneyinde, kuzeyinde, yeni imar adaları oluşturması lazım. Bu yeni imar adalarının da büyük 80 dairelik olması lazım... 

Böylece şehrimizin her yanı her yöreden gelen insanlar için cazip gelecektir." dedi. 


"SİTELER SOSYAL DONANIMLI OLSUN"

Oluşturulması gereken sitelerde sosyal etkinliklerin olmasını ve halkın isteklerinin bu yönde olduğunu belirten Başkan Kıran, "Şehrimizin isteği şu yönde: büyük imar adaları oluşturulsun 80 ile 100...