23 / 07 / 2024

Mehmet Kütahneci projeleri

Mehmet Kütahneci projeleri

Mimar Mehmet Kütahneci kimdir? Mimar Mehmet Kütahneci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Kütahneci, bugün hangi üniversitenin Mimarlık Fakültesinde ders veriyor? İşte Mehmet Kütahneci..

MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık’ın emlakçılık yetki belgesi iptal edildi!

Kısa adı Memder olan Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık’ın taşınmaz ticareti yönetmeliğindeki şartları taşımadığından dolayı taşınmaz ticareti yetki belgesi ( emlakçılık yapma yetkisi) Ticaret Bakanlığı tarafından iptal edildi...

Köroğlu Zemin İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Zemin İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu ve Mehmet Ali Köroğlu ortaklığında kuruldu. 

Bodrum'a milyon dolarlık konut projeleri yapılıyor!

Bodrum'da yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Milyon dolar harcanarak yapılan konut ve otel projeleri bölgeyi ikiye ayırıyor.

Hekimbaşı Yalısı’na tanker çarptı! Hasar büyük!

İstanbul Boğazı'nda bir tanker, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü altında kıyıda yer alan tarihi Hekimbaşı Yalısı’na çarptı...

İmart Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

İmart Yapı İnşaat Taahhüt Mühendislik Mimarlık Danışmanlık İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Mehmet Ük ve Ülkü Büyükak ortaklığında Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ordu Projeleri Yapex Yapı Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Antalya’daki Yapex Yapı ve Restorasyon Fuarı’na katıldı. Fuarda, büyükşehirin projeleri büyük ilgi gördü.

Mega köprü projeleri gayrimenkul fiyatlarını artırmayı sürdürüyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com’un verilerine göre Yavuz Sultan Selim ve Osman Gazi köprülerinin güzergahlarındaki bölgelerde gayrimenkul değerleri önemli artışlar gösteriyor.

Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri!

2001 yılında bankacılık işlemleri yapma ve mevduat kabul etme yetkisi kaldırılarak tasfiyesine kararı verilen Emlak Bankası tasfiyeden çıkarılacak. Emlak Bankası'nın hedefi büyük konut projeleri...

Hatay Büyükşehir projeleri MIPIM'e damga vurdu!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş dünyanın en büyük Gayrimenkul Yatırım ve Emlak Fuarı olan MIPIM’de Hatay’a çağ atlatacak projelerini tanıtıyor.

Adana Seyhan'daki köprü projeleri ne oldu?

Temeli görkemli bir törenle atılan Devlet Bahçeli Köprüsü'nün yerinde artık yeller esiyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün diğer projelerinin akıbeti köprüden farklı olmadı. Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı, Adanalıların kandırıldığını söyledi.

Manisa Kırkağaç'a büyükşehir projeleri geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçesini ziyaret ederek Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ile bir araya geldi. Başkan Ergün, "Önümüzdeki 2-2,5 yıllık süreçte Kırkağaç'a en güzel hizmetleri kazandıracağız" dedi.

Otoyol ve köprü gişeleri kalkıyor!

Trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla yapılacak çalışma kapsamında, Çamlıca ve Mahmutbey gişeleri ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gişeleri ayıran duvarlar kaldırılarak, gişesiz geçiş sağlanacak.

Mehmet Özhaseki'den Ödemiş projelerine destek!

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile projeleri değerlendirdi.

Mehmet Kütahneci projeleri Haberi

Mehmet Kütahneci projeleri

Mehmet Kütahneci kimdir?

Mehmet Kütahneci, 1972 Kayseri'de doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden 1994 yılında mezun oldu. 

1994-2004 yılları arasında M-Art, 2004-2009 yılları arasında Dama Tasarım'da ortak olarak görev aldı. 
2010 yılından bu yana İkon Proje Mimarlık Ofisi kurucu ortağı olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mimarlar Odası Kayseri Şubesi 7. ve 8. Dönem Yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2006 yılından bu yana Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde Misafir Öğretim Görevlisi olarak görev yapmaktadır.

İkon Proje, "Talas Kadın ve Gençlik Merkezi" projesi ile Sign Of The City Awards / En İyi Mimari Tasarım / Kamu (2015), "38. Cadde" projesi ile International Property Award / Residential High-rise Architecture (2017), "KUMS MALL AVM" projesi ile International Property...