03 / 05 / 2024

Mehmet Kutman emlak balonu

Mehmet Kutman emlak balonu

Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, ' Gökdelenden vazgeçip, üretime dönük yerlere dönmemizde çok büyük yarar var. Yoksa ülke olarak başımız belaya girecek ' dedi...

Mehmet Kutman Kimdir?

Mehmet Kutman kimdir? Mehmet Kutman’ın mesleği nedir? Mehmet Kutman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dünyaca ünlü dev şirketten Türk iş insanının firmasına yüklü teklif

Dünyaca ünlü denizcilik devi MSC, Türk iş insanı Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Ports Holding’in çoğunluk hissesi için masaya oturuyor. Satışın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Mehmet Kutman: Ticari gayrimenkulde ciddi düşüş bekleniyor! 

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi Mehmet Kutman, pandemi sonrasında ticari gayrimenkulde ciddi düşüş beklendiğini dile getirdi. 

Kurumların emlak vergisi alacakları, zam ve faizleri yapılandırılıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, "Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi, diğer vergi ve harçlar, su, atık su, katı atık ücretleri, yol katılım payları, muhtelif ücretlerden kaynaklı kurum alacakları ve zam ve faizleri de yapılandırma kapsamına alınıyor" dedi.

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Mehmet Kardaş İnşaat Otomotiv Emlak Taşımacılık Gıda Ve Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kardaş tarafından kuruldu.

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bera Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Tuncer, Abdurrahman Toksöz ve Mehmet Çakmak ortaklığında kuruldu.

Lemar Kozmetik Itriyat Tekstil İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemar Kozmetik Itriyat Tekstil İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Levent Öğretmen tarafından kuruldu.

Emlak sektöründe yatırım fırsatı!

Kurumsal Emlak Danışmanları- KED ve Emlak Müşavirleri Federasyonu EMFED Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Mehmet Sert ve Milas Gayrimenkul ofis brokeri Şenol Sandal sektörle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mese Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mese Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de tarafından Mehmet Güven ve Serdar Ekrikaya tarafından kuruldu.

MEMDER Başkanı Mehmet Kırkık’ın emlakçılık yetki belgesi iptal edildi!

Kısa adı Memder olan Milas Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Mehmet Kırkık’ın taşınmaz ticareti yönetmeliğindeki şartları taşımadığından dolayı taşınmaz ticareti yetki belgesi ( emlakçılık yapma yetkisi) Ticaret Bakanlığı tarafından iptal edildi...

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Mehmet Kutman emlak balonu Haberi

Mehmet Kutman emlak balonu

Global Yatırım Holding Başkanı Kutman, 'Gökdelenden vazgeçip, üretime dönük yerlere dönmemizde çok büyük yarar var. Yoksa ülke olarak başımız belaya girecek' dedi.


Global Yatırım Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, Türkiye'deki emlak balonuna ilişkin önemli uyarılarda bulundu. CNBCe.com'un sorularını yanıtlayan Kutman, Türkiye'de emlak balonu olduğunu kaydetti.

Türkiye'nin inşaat yerine üretime yönelmemesi halinde başının belaya gireceğini savunan Kutman, "Türkiye'de her yerde inşaat yapılıyor. Bunlar ekonomiye fazla katkısı olan şeyler değil. Müteahhit, inşaat, gökdelenden vazgeçip üretime dönük yerlere dönmemizde çok büyük yarar var. Yoksa ülke olarak başımız belaya girecek. Bir makine parkının, bir otomotiv fabrikasının, bir buzdolabı fabrikasının ekonomiye çok büyük katkısı var" dedi. 


Dolar 2.10'a çıkabilir Kutman ayrıca, Türkiye'deki dolar ve altın merakının ekonomiye hiçbir yararı olmadığını, aksine zararı olduğunu ifade ederek, "Paranı...