05 / 05 / 2024

Mehmet Kutman kim

Mehmet Kutman kim

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman kimdir? Mehmet Kutman, nasıl bir eğitim süreci geçirdi? Mehmet Kutman İş hayatına nasıl girdi? İşte Mehmet Kutman'ın hayatı...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Kutman Kimdir?

Mehmet Kutman kimdir? Mehmet Kutman’ın mesleği nedir? Mehmet Kutman hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dünyaca ünlü dev şirketten Türk iş insanının firmasına yüklü teklif

Dünyaca ünlü denizcilik devi MSC, Türk iş insanı Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Ports Holding’in çoğunluk hissesi için masaya oturuyor. Satışın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Pera GYO'nun Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Üyeliklerine Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel, Serdar Kırmaz, Oğuz Satıcı (bağımsız üye) ve Faruk Rüyal Ergül'ün (bağımsız üye) üç yıl süre ile görev yapmak üzere seçilmelerine karar verildi. 

Mehmet Kutman: Ticari gayrimenkulde ciddi düşüş bekleniyor! 

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi Mehmet Kutman, pandemi sonrasında ticari gayrimenkulde ciddi düşüş beklendiğini dile getirdi. 

Mehmet Kutman: Yabancı yatırımcının Türkiye'ye ilgisi arttı!

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman yaptığı açıklamada, " Yabancı yatırımcının Türkiye'ye ilgisi arttı" dedi.

Buenos Aires Limanı’na talibiz!

Arjantin’in ev sahipliğinde gerçekleşen “G-20 Liderler Zirvesi” için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yola çıkmadan önce Global Ports Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman ile Vahap Munyar röportaj gerçekleştirdi. 

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Rıhtım51 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 127 milyon 376 bin 495 TL sermaye bedeli ile Mehmet Kutman, Ayşegül Bensel ve Serdar Kırmaz ortaklığında kuruldu. 

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası yenileniyor!

Karaköy'deki eski binalar bir bir yenileniyor. İlçedeki Mehmet Kutman'a ait Global Yatırım Holding'in merkezinde inşaat önümüzdeki günlerde başlayacak.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

GLİ 20 kruvaziyer limanı sahibi olacak!

GLOBAL Liman İşletmeleri A.Ş. (GLİ) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman, halen 7 ülkede 10 kruvaziyer limanının sahibi veya hissedarı olduklarını belirterek "Kısa sürede 10-15 ülkede 20 limana çıkacağız." dedi.

Mehmet Kutman kim Haberi

Mehmet Kutman kim

Mehmet Kutman kimdir?

Mehmet Kutman, 1960 yılında Paris doğumlu. Mehmet Kutman, babasının hakim olması nedeniyle ilk öğrenimini Ankara'da Lecole de L'Ambassade  Française'de tamamladı.


1968 yılında İstanbul'da St Josef Lisesini kazanması üzerine ailece İstanbul'a taşınan Mehmet Kutman, bugün Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı.


1973 yılında bu okulu başarı ile bitiren Mehmet Kutman, aynı yıl Boğaziçi Üniversitesi İşletme Fakültesini kazandı. 4 yıl boyunca başarılı bir şekilde okul hayatını sürdürürken aynı zamanda iş hayatını da yakından tanımak için Zihni Denizcilik Şirketinde İhracat ve Gemi Broker'lığı konusunda çalıştı. 


Mehmet Kutman, 1977 yılında tamamladığı Üniversite tahsilinden sonra Amerika'ya gitti. 


Teksas Üniversitesi'nde MBA programını başarı ile tamamladıktan sonra 1982 yılında Senior Vice President olarak Philio Bush & Associates of Londan'da çalışmaya başladı. 


1984 yılında Dallas'da Sexton Inc. firmasında Vice President...