15 / 05 / 2024

Mehmet Mete Evin

Mehmet Mete Evin

MME Mimarlık Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 7 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Mehmet Mete Evin tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde kuruldu...

Mehmet Mete Başol hangi bankaların yönetim kurullarında yer aldı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Mete Başol kimdir? Üniversite eğitimini nerede aldı? Hangi bankalarda çalıştı? Enka İnşaat ve Sanayi’de hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Mete Başol ile ilgili merak edilen her şey...

Enka İnşaat Yönetim Kurulu üyelerini seçti!

Enka İnşaat'ın genel kurul toplantısında, Yönetim Kurulu üyelikleri için İcracı Üye olarak Agah Mehmet TARA ve Cem Çeliker, İcracı Olmayan Üye olarak Erdoğan Turgut, İcracı Olmayan Bağımsız Üye olarak Mehmet Mete Başol ve Fatih Osman Tar'ın seçilmesine karar verildi. 

Mehmet Özhaseki'den Kanal İstanbul açıklaması!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kanal İstanbul'la ilgili konuştu. Mehmet Özhaseki, "Allah aşkına bir evin bodrumunu yapmak gibi eşilen bir toprak parçası depremi nasıl tetikler?" dedi.

Enka İnşaat'ın yönetim kurulu komitesi değişti!

Enka İnşaat'ın denetim komitesine 1 yıl süreyle görev yapmak üzere, Fatih Osman Tar'ın ve Mehmet Mete Başol'un seçilmelerine karar verildi. 

Mehmet Âkif Ersoy’un evi güzellik salonu oldu!

İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un Beylerbeyi’nde 11 ay ikamet ettiği evinin güzellik merkezi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Sezen Aksu, 2011 yılından beri evin sahibi.

Ra Seyahat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ra Seyahat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Aysal, Ercan Aysal, Mehmet Mete Türkoğlu ve Alp Tanrıöver ortaklığında kuruldu.

Mk Meriç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mk Meriç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Mehmet Mete Ak ve Ruhiya Akın ortaklığında 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Mehmet Akif Ersoy’un Çanakkale'deki evi yeniden yapıldı!

Çanakkale’nin Bayramiç ilçesindeki İstiklal Marşı’nın yazarı, milli şairi Mehmet Akif Ersoy’un çocukluğunun geçtiği iki katı evin, aslına uygun olarak yapımı tamamlandı.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

DOP Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

DOP Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Musa Evin Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Y. Emirhan Yazıcıoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 200 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde kuruldu.

Evin küçük odası değil, salonu çocuklara verilmeli!

Düzce Üniversitesi (DÜ) Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Engin Deniz, çocukların sağlıklı gelişimi açısından ailelerin evin en küçük odası yerine salonunu çocuklarına vermesi gerektiğini söyledi.

Evin Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evin Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Salih Ünlü, Nesih Ünlü ve Mehmet Necat Avcı ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 17 Haziran'da Bahçelievler 'de kuruldu.

Veryeri Grup 1.000 kişiye istihdam sağlayacak fabrika kuracak!

Türk inşaat sektörü için antibakteriyel parke üreten Veryeri Grup Genel Müdürü Mehmet Mete Veryeri, “En büyük hayalimiz Türkiye’de fabrika kurarak 1.000 kişiye iş imkanı sağlamak” dedi

Mehmet Mete Evin Haberi

Mehmet Mete Evin


MME Mimarlık Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 7 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Mehmet Mete Evin tarafından kuruldu.


MME Mimarlık Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüt, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. 2- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, kentsel dönüşüm plan ve projeleri hazırlamak ve danışmanlık hizmeti vermek. 3- Yurt içi ve yurt dışı her türlü mimarlık ve mühendislik hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri...