11 / 05 / 2024

Mehmet Mısırcı kim

Mehmet Mısırcı kim

Öz Er-Ka İnşaat'ın kurucusu Mehmet Mısırcı kimdir? Mehmet Mısırcı, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Buğdayda rekolte arttı! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Çiftçiler şimdi göz atın! 

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy,  buğdayda rekoltenin arttığına dikkat çekti. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? 

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Mehmet Akif Ersoy’un Mısır Apartmanı'ndaki dairesi hatıra evi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ünlü şair Mehmet Âkif Ersoy’un yaşadığı İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’ndaki daire, hatıra evi olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

Mısır Apartmanı’nda müze heyecanı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Mehmet Akif Ersoy’un evini müze yapıyoruz” açıklamasından sonra dairenin bulunduğu Beyoğlu’ndaki Mısır Apartmanı’nda hazırlıklar başladı. 

Mehmet Mısırcı kimdir?

Öz Er-Ka İnşaat'ın kurucusu Mehmet Mısırcı kimdir? Mehmet Mısırcı, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Müezzinoğlu Bursa'da yakında açılacak projeleri inceledi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından yakında hizmete açılacak Mesleki Yeterlilik Sınav ve Belgelendirme Merkezi (MESYEB), Tekstil ve Teknik Tekstil Mükemmeliyet Merkezi ile İleri Kompozit Mükemmeliyet Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Moody's kararı değerlendirmesi!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu revize etmesine ilişkin açıklama yaptı.

Mehmet Müezzinoğlu'ndan Kayseri'ye hastane sözü!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin doğusundaki nüfus yoğunluğunun hastane ihtiyacı bulunduğunu belirtti ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'ndan hastane talebinde bulundu. Bakan Müezzinoğlu da yeni hastaneye olur verdi.

Mehmet Müezzinoğlu İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu'nu inceledi!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve beraberindeki heyet, İstanbul - Bursa -İzmir Otoyolu projesi kapsamında inşa edilen otoyolun Bursa kısmındaki karayolunu ve İzmit Körfez Köprüsü'nde incelemelerde bulundu.

Mehmet Özcan: Isı yalıtımı dünya dünya için hayati önem taşıyor!

Yalıtım sektörünün lider firmalarından Canpa'nın kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özcan, ısı yalıtımının, tüm dünya ve insanlık için hayati önemde olduğunu vurguladı.

Doğu'da TOKİ konutlarına çözüm süreciyle talep arttı!

Doğu'da TOKİ konutlarına çözüm süreci ile talebin arttığını belirten TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Özellikle Şanlıurfa, Diyarbakır, Gaziantep, Batman ve Mardin'de TOKİ konutlarına talep arttı." dedi.

Mehmet Mısırcı kim Haberi

Mehmet Mısırcı kim

Mehmet Mısırcı, Öz Er-Ka İnşaat'ın kurucusudur. Mısırcı, Öz Er-Ka İnşaat'ı 2004 yılında İstanbul Esenyurt'ta kurdu.

ÖZ-ER-KA İNŞAAT, seçkin konut projeleri üretmek için yola çıkmış ve kendisine misyon olarak "İnsanların içinde kendini mutlu, huzurlu ve güvende hissedecekleri mekanlar inşa etmeyi" hedeflemiş bir inşaat firması olarak kuruldu.

Mehmet Mısırcı, Öz Er-Ka İnşaat ile bugüne kadar 24 konut projesinin satışını tamamladı.

Mehmet Mısırcı'nın mesajı

"Biz, 10 yılı geride bırakmış ÖZ-ER-KA ailesiyiz. ÖZ-ER-KA inşaat . olarak; sürekli değişen ve yenilenen inşaat sektöründe, teknolojik bilgi birikimimiz, güçlü sermaye yapımız, modern mimari anlayışımız, deneyimli teknik ve idari kadromuzla birlikte nitelikli projelere imza atmak temel prensibimizdir. Ürettiğimiz her işte planlama, organizasyon ve proje aşamasına maksimum özeni göstermekteyiz.

Mimarlarımızdan mühendislerimize ve pazarlama ekibimize herkesin insana değer veren bir bakış açısıyla kaliteye odaklanması...