06 / 05 / 2024

mehmet okan gayrimenkul sektörü

mehmet okan gayrimenkul sektörü

Ant Yapı Başkanı Mehmet Okan, istikrarın korunacağını, uluslararası gayrimenkul firmaları sıralamasında 2023'e kadar ilk 50 içinde olmayı hedeflediklerini söyledi. Okan,''yurtiçinde birçok projeye devam etmeyi planlıyoruz'' dedi.

Gayrimenkulde tapu harcı yüzde 1’in altına indirilsin önerisi! 

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, gayrimenkul sektörü için arsa üretilmesi gerektiğine dikkat çekerek, tapu harcının yüzde 1’inin altına düşürülmesine ilişkin çağrıda bulundu. İşte ayrıntılar... 

Mehmet Yazgan Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Yazgan Gayrimenkul Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Mehmet Yazgan tarafından kuruldu.

Dr. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı!

Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz ile kardeşi Nazlım'ın gayrimenkul davasında sular durulmuyor. Mehmet Öz ile kardeşinin 185 milyonluk gayrimenkul davası ABD'ye sıçradı.

Konut sektöründe 2022'de neler gündem olacak?

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Başkanı Mehmet Kalyoncu, gayrimenkul sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kalyoncu, konut fiyatlarından satışlarına, inşaat maliyetlerinden yapı niteliklerine ilişkin birçok konuyla ilgili konuştu.

Gayrimenkul sektöründe online platform daha etkin kullanılıyor!

Zingatcom Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mehmet Erkek, gayrimenkul sektöründe dijital mecranın daha aktif rol oynamaya başladığını dile getirdi. 

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Open Constructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Open Constructıon İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Okan Ünaldı  tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe yatırımlar artacak!

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, derneğin çalışmalarıyla ve gayrimenkul sektörüyle ilgili konuştu. Mehmet Kalyoncu, gayrimenkul sektörünün, teknolojiyle, tasarımla ilişkisinin daha yakın olması gerektiğini dile getirdi.

Gayrimenkul sektörü büyümeye devam edecek!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, gayrimenkul sektörünün 2021'de büyümeye devam edeceğini belirtti. 

Gayrimenkulde yerli ürünün önemi arttı!

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, "Gayrimenkul sektörü aynı zamanda yapı endüstrisinde yerlileşmeyi öğrendi ve yerli ürünün her ülkenin kendi içine kapandığı pandemi döneminde ne kadar önemli olduğunu fark etti" dedi.

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstek Mimari Çözümler Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Tekeli ve Mehmet Okan Çalışkan ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Ateş Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ateş tarafından kuruldu.

Mehmet Okan Yanmaz, Akçakoca Belediye Başkanı oldu!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Mehmet Okan Yanmaz kazandı...

mehmet okan gayrimenkul sektörü Haberi

mehmet okan gayrimenkul sektörü

TÜRKİYE'NİN lokomotif sektörleri arasında yer alan gayrimenkulün istikrarlı bir grafik sergilediğini, boşanma, göç ve nüfus artışı gibi etmenlerin de sektörde hareket yarattğını dile getiren Ant Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okan, "2023'e kadar yurtiçinde konut, ofis, okul, hastane gibi birçok yeni proje ile turizm-otel yatırımlarına devam etmeyi planlıyoruz. Hedefimiz uluslararası gayrimenkul firmaları listesinde ilk 50 içerisinde olmak" dedi. 


YENİ PROJELER YOLDA 

Şu anda Beylerbeyi'nde toplam 134 konutluk, eski İstanbul temalı kent villası konseptinde ve panoramik Boğaz görüntüsü ile özel bir konumda yer alan Antteras'm hızla ilerlediğini bir yandan da Ümraniye'de 617 birimlik Antasya Residence'ı devam ettirdiklerini dile getiren Okan, "Her ikisini de 2015 yılı içerisinde teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. Yıl sonuna kadar da Halkalı Basın Ekspres Yolu üzerinde 180 birimlik 25...