16 / 05 / 2024

Mehmet Özdemir Yapı adres 

Mehmet Özdemir Yapı adres 

Mehmet Özdemir Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Bakan Özhaseki açıkladı! Güvenli şehirlerin inşası için sıkı denetim şart!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yapı denetim mevzuatının dışına çıkılmasına asla müsaade etmiyoruz. Türkiye Yüzyılı’na yakışır sağlam ve güvenli şehirlerin inşası için titiz bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz.

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Kaçak yapılara son! Bakan Özhaseki resmen açıkladı: Bina Kimlik Sistemi hayata geçiriliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yapıların kontrolünü sağlamak amacıyla ‘Bina Kimlik Sistemi’ni hayata geçirdiklerini açıkladı.

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aya Özdemir Enerji Ve İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı. 

Bakan Özhaseki açıkladı, 81 şehirde 405 bina denetlendi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Yapılarımızı milli üretimimiz olan çipler ile denetliyor, binaların güvenli olması için uğraşıyoruz. Buna göre, Elektronik Beton İzleme Sistemi (EBİS) ile 81 ilde 33 milyon çipli beton numunesi alarak 405 bin binayı denetledik." diye ko

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Mehmet Alper Alptekin kimdir? İş hayatına ne iş yaparak başladı? Reysaş GYO’da hangi alanda görev yapıyor?

Mehmet Alper Alptekin, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda ABD’de eğitim aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Alper Alptekin ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Özdemir Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özdemir tarafından kuruldu.

Kavan Kartepe 1. ve 2. etap satışta! Yeni proje!

Mehmet Kavan Yapı tarafından geliştirilen villa projesi satışa çıktı. Kavan Kartepe 1. ve 2. Etap projelerinde satışlar devam ediyor. İşte projelere ilişkin tüm detaylar...

Deprem konutları için günlük 1500 lira yevmiye ile usta aranıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yapımı süren deprem konutları için en büyük zorluklardan birinin inşaatlarda çalışacak usta bulmak olduğunu söyledi.

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdemiroğlu Eğitim Sağlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özdemir tarafından kuruldu.

Mehmet Emin Okur ne iş yapıyor? Mehmet Emin Okur nereli? Mehmet Emin Okur’un hayatı...

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Mehmet Emin Okur kimdir? Ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? İşte Mehmet Emin Okur’a ilişkin merak edilen detaylar...

Mehmet Özdemir Yapı adres  Haberi

Mehmet Özdemir Yapı adres 

Mehmet Özdemir Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Özdemir tarafından kuruldu.

Mehmet Özdemir Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu şunlardır. 1-) İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...