02 / 05 / 2024

Mehmet Polat biyografi

Mehmet Polat biyografi

Malatya Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat kimdir? Mehmet Polat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Polat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Polat...

Aramas İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aramas İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Polat tarafından kuruldu.

Gaziantep'te depremde yıkılan sitede detaylı zemin etüdü yapılmadığı tespit edildi: 134 kişi hayatını kaybetmişti!

Depremlerde 134 kişinin yaşamını yitirdiği Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nde detaylı zemin etüdü uygulanmadığı ,bazı temellerin ana kaya bazılarının ise dolgu ve alüvyon zemin üzerine oturduğu ve bunun da yer değiştirmelere sebep olduğu belirlendi. İşte detaylar...

Marist İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marist İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Polat ve Yusuf Arıtürk ortaklığında kuruldu.

Mahir Polat'tan tersane binalarındaki inşaata tepki!

Haliç kıyısında Fatih Sultan Mehmet’in kurduğu tarihi tersane binaları üzerinde gerçekleştirilen büyük bir inşaatın içine kurulan Çağdaş Sanat Fuarı’nın buradaki yıkımları unutturmasına tepki gösteren İBB Genel Sekreter yardımcısı Mahir Polat, konuyla ilgili açıklama yaptı.

İnna Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnna Orman Ürünleri İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Polat tarafından kuruldu.

Silva Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silva Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 3 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Emine Çakan, Mehmet Polat ve Serdar Çakmak ortaklığında kuruldu.

Plt Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plt Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Mehmet Polat ve Talip Kaya ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mehmet Polat: Gaziantep'te kredisiz ev almak imkansız!

Gürkan Emlak sahibi Mehmet Polat, Gaziantep'te artan kiraların vatandaşları mağdur ettiğini belirterek, halkın sorunlarından bahsetti.

Malatya Pütürge'deki Kubbe Dağı'na tünel yapılacak!

Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Kubbe Dağı Tüneli projesinin Pütürge’nin kaderini değiştireceğini söyledi.

Malatya Pütürge yeniden yapılandırılıyor!

Seçim öncesi Pütürge'nin yeniden yapılandırılması ve dönüştürülmesi ile ilgili projelerini bir bir hayata geçiren Malatya Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, altyapı ve üst yapı çalışmalarıyla ilçenin çehresini değiştirdi.

Polat Konut Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polat Konut Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Polat tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Küçükçekmece, Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu.

RHB Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

RHB Mimarlık İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi, Mehmet Polat Diker tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Kasım 'da Şişli, Esentepe Mahallesi, Ecza Sokak 'ta kuruldu.

Mehmet Polat kimdir?

Malatya Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat kimdir? Mehmet Polat, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Polat, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Polat...

Mehmet Polat biyografi Haberi

Mehmet Polat biyografi

Mehmet Polat kimdir?

Mehmet Polat,   1962 Yılında Malatya’nın Pütürge İlçesi Aktarla Candar Köyünde doğdu. İlkokulu Malatya’da okudu ve eğitimimin devamı ve iş için İstanbul’a gitti. 1982 yılında askerlik görevini İzmir Narlıdere ve Trakya Uzunköprü ve Keşan’da yaptı. Evli ve 6 kız, 2 erkek çocuk babası.


EĞİTİM DURUMU : Ortaokul ve lise tahsilini İstanbul Gökşen lisesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Bilimler Bölümü 2002 mezunu.

İngiltere’de , Oxford House Collage Of London’da lisan eğitimini ve Oxford’da 2012 -2013 Oxford Business Certificate programını bitirdi. ADALET VE KALKINMA PARTİSİ’nin İstanbul’da ilk açmış olduğu (SİYASET AKADEMİSİ’nde) Siyaset Bilimi ve Yerel Yönetimler programını başarıyla tamamladı. 


İŞ HAYATI : 1984 yılında iş hayatına atıldı. Bir yandan da tahsil hayatını sürdürürken orta ölçekli bir atölye...