13 / 05 / 2024

Mehmet Şakir Göral

Mehmet Şakir Göral

Göral Termal Grup İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Şakir Göral Yönetim Kurulu Başkanlığında 100 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kartal, Orta Mahallesi, Güzelgün Sokak'ta kuruldu.

A101’de Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düştü!

A101’e 10 Ağustos’tan itibaren dev indirimler geliyor. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Güral Porselen 12 parça fincan takımı 159 TL’ye, Borcam 4 parça mutfak yardımcıları seti 169 TL’ye düşecek. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat kimdir? Kaç yaşında? Esin Güral Argat daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esin Güral Argat'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Esin Güral Argat'ın  hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Mehmet Tevfik Göksu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümü artırmak için AK Parti grubu olarak UKOME'den izin alma ve para yatırma zorunluluğunu kaldırdıklarını dile getirdi.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Mehmet Hilmi Güler: Binaların durumunu gözden geçirelim!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Dr. Mehmet Hilmi Güler; Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı'nda ilçe belediyelerine çağrıda bulunarak, binaların durumunun gözden geçirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Yunus Gümüş Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Gümüş tarafından kuruldu.

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göral Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Göral tarafından kuruldu.

Sema Güral Sürmeli: Sapanca'daki arazileri değerlendirmek istiyoruz!

Güral Ailesi üç yıl önce Sapanca’da içinde sekiz markanın ve Kütahya Porselen’in showroom'un olduğu bir AVM açtı. Sema Güral Sürmeli bu yatırımın tek seferlik olduğunu, bölgedeki arazilerini değerlendirmek istediklerini söylüyor.

Mehmet Şakir Göral Haberi

Mehmet Şakir Göral

Göral Termal Grup İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Şakir Göral Yönetim Kurulu Başkanlığında 100 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kartal, Orta Mahallesi, Güzelgün Sokak'ta kuruldu.  


Göral Termal Grup İnşaat Turizm ve Otelcilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; - Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa --Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...