18 / 05 / 2024

Mehmet Sekmen özgeçmiş

Mehmet Sekmen özgeçmiş

2014 Yerel Seçimlerinde Erzurum Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Sekmen, 2019 yerel seçimlerinde de AKP adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Sekmen kimdir?

Mehmet Arpacı nereden mezundur? Mehmet Arpacı evli mi?

Mehmet Arpacı kimdir? Mehmet Arpacı’nın mesleği nedir? Mehmet Arpacı nereden mezundur? İşte detaylar!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Mehmet Sekmen: Erzurum'da yeni fabrikalar inşa edilecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'da işsizliğin önüne geçmek için yeni fabrikaların inşa edileceğini açıkladı.

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Belediyeler Birliği toplantısında Erzurum'u yeniden inşa edecek projelerin hayata geçeceğini açıkladı. 

Mehmet Sekmen'den emeklilere konut için arazi!

Emeklilere konut için imkanları seferber eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin muhtelif yerlerinde yeni konutların yapılması için arsa tahsisi gerçekleştirdi. 

Mehmet Sekmen Erzurum'daki dönüşümü anlattı!

Kültür Yolu Projesi ile şehrin tarihi dokusunu koruyan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum'un dönüşüm projelerini anlattı. 

Mehmet Sekmen emeklilere konut için harekete geçti!

Kurmayları ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, emeklilere konut projesinde ne gerekiyorsa yapacaklarını açıkladı. 

Mehmet Sekmen'den Hınıs yatırımlarına yakın markaj!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Hınıs'ta hayata geçirilen yatırımları denetledi.

Sekmen Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sekmen Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Sekmen tarafından 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mehmet Sekmen'den kentsel dönüşüm brifingi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ı ziyaret ederek kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mehmet Sekmen yatırım bütçesi kullanımında Türkiye birincisi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bütçe kullanım performanslarının resmi veri sonuçlarına göre yatırım giderlerinde Türkiye birincisi oldu.

Mehmet Geldi'den Erzurum Büyükşehir'e dönüşüm övgüsü!

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in şehirde kentsel dönüşümü en iyi ve örnek çalışmalarla hayata geçirdiğini ifade etti.

Mehmet Sekmen özgeçmiş Haberi

Mehmet Sekmen özgeçmiş

Mehmet Sekmen kimdir?

Mehmet Sekmen, 25 Ocak 1958′de Erzurum İspir’de doğdu. Babasının adı Ahmet, annesinin adı Hava’dır. Mehmet Sekmen İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi. Kamu ve özel sektörde yöneticilik yaptı. 

Mehmet Sekmen Serbest Muhasebeci olarak çalıştı. Özel bir şirkette finansman yöneticiliği yaptı. Daha sonra kendi aile firmasında yönetici olarak iş yaşamını sürdürdü. 

Bir dönem Samandıra, iki dönem Kartal Belediye Başkanlığı görevine seçilerek bu görevleri yürüttü. Ayrıca Bölgedeki birçok Kültür ve Sanat derneklerine öncülük ederek, dernek çalışmalarına katıldı ve bu derneklerde üyelik ve başkanlık görevleri üstlendi. 

Mehmet Sekmen Kartal Spor Kulüp Başkanlığı ve 2. Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı görevlerinde bulundu. Mehmet Sekmen 22. Dönem İstanbul Milletvekili. 

2014 Yerel Seçimlerinde Erzurum Belediye Başkanı olarak seçilen Mehmet Sekmen, 2019 yerel seçimlerinde de AKP adayı olarak gösterildi. 

Orta düzeyde...