29 / 04 / 2024

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.



Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan bayrak değişimi olacağı iddiası Türkiye'nin gündemine oturdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın 2020 yılında görevden sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesinin ardından geçen 2 yıllık süreçte göreve 2 farklı isim geldi. Berat Albayrak'ın istifa kararından sonra Hazine ve Maliye Baknalığı görevine Lütfi Elvan geldi. Lütfi Elvan'ın görevde geçen 2 yılın ardından istifa kararı almasının ardından göreve Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati geldi. 3 Aralık 2021'de görevi devralan Nebati'nin görevde 3 ayı dolduktan sonra görevden alınacağı iddiası  Ankara  kulislerine bomba gibi düştü.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön