02 / 05 / 2024

Mehmet Selim aksoy

Mehmet Selim aksoy

Ika Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Selim aksoy, Fatih Mehmet Akbulut, İbrahim Kartay, Ümit Gökmen tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Öz Aksoy Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aksoy tarafından kuruldu.

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dosfa Plaza Ve Bina Yönetimi Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Aksoy tarafından kuruldu.

İBB Başakşehir'deki Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatını iptal etti!

Başakşehir'de bulunan Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bilgievi'nin ruhsatı İBB tarafından iptal edildi. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, konuya ilişkin konuştu.

Kale Grubu'nun acı günü! Mehmet Erol vefat etti!

Kale Grubu bünyesinde faaliyette bulunan Kale Kalığ Makina ve Kalıp Sanayi A.Ş.'nin Genel Müdürü Selim Erol'un babası Mehmet Erol vefat etti.

Taksim Meydanı projesine Heykeltraş Mehmet Aksoy'dan itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), “Taksim Kentsel Tasarım Yarışması” düzenledi. Heykeltraş Mehmet Aksoy, yarışmada finale kalan 3 projeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Oms Proje İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oms Proje İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selim Yılmaz ve Onur Çukurlu ortaklığında kuruldu.

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

Gelibolu İnşaat'ın acı günü! Mehmet Aksoy vefat etti!

Gelibolu Gemi İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Armatör Mehmet Aksoy vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Şanlıurfa'da imar barışı uyarısı!

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası İl Temsilcisi Mehmet Selim Açar, imar barışıyla ilgili uyarılarda bulundu. Paydaş, yürürlüğe giren İmar Barışı yasasındaki bilgi eksikliğini kötüye kullanmaya çalışan firmalar olduğunu söyledi.

Artos Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artos Zemin İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Selim Kırmızıelmaoğlu, Naif Esen ve İlhan Özant ortaklığında kuruldu. 

Özbey Ast Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbey Ast Grup İnşaat Yapı Malzemeleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Selim Özbey, Asım Özbey, Tahsin Özbey ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Armoni Destek Hizmetleri İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armoni Destek Hizmetleri İnşaat Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Emin Aksoy tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mş Dizayn İskele Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mş Dizayn İskele Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Selim Aksoy ve Şahin Günay imzasıyla kuruldu.

Mehmet Selim aksoy Haberi

Mehmet Selim aksoy
Ika Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Selim aksoy, Fatih Mehmet Akbulut, İbrahim Kartay, Ümit Gökmen tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


Ika Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire,müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri,karayolu, demiryolu kanal, köprü, tünel, menfez, liman,rıhtım, havuz, baraj, istinat duvarı,akarsu düzenlemesi, sulama tesisi inşaatlarını yapmak. 2. Şirket yurt içi ve yurt dışı yol, köprü, baraj, liman,okul, toplu konut ve hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sınai ve turistik inşaat taahhüdünde bulunabilir. 3. Her türlü katı atık yönetimi, geri kazanım konularında projeler hazırlamak, işletilmesi, bakım ve onarımını yapmak. Atıklardan alternatif ısıtma...