05 / 05 / 2024

Mehmet Sepil arazi açıklaması

Mehmet Sepil arazi açıklaması

Göztepe'nin Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek olan hentbol takımının tanıtım toplantısında konuşan Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Torbalı arazisiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Bakan Özhaseki'den açıklama: Yabancılar Türkiye'den 17 bin 76 nitelikli arazi satın aldı!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yabancı uyruklulara satılan arazi miktarını Meclis'e taşıdı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yabancılara satılan arsa, arazi, tarla, bahçe gibi gayrimenkullere ilişkin rakamı açıkladı. İşte Özhaseki'nin o açıklaması... 

Aydın'da arazi anlaşmazlığı: 1 ölü! 

Aydın'da çiftçilikle uğraşan 61 yaşındaki  Şanver A. arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada eniştesi Mehmet A. tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. 

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Mehmet Sepil'den arazi açıklaması!

Göztepe'nin Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek olan hentbol takımının tanıtım toplantısında konuşan Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Torbalı arazisiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Batman'da arazi kavgası: 1 ölü!

Batman'ın Suçeken köyünde arazi meselesi nedeniyle tartışma yaşandı. Tartışma sonucunda 24 yaşındaki Mehmet Ali Girgin yaşamını yitirdi.

Mardin'de arazi kavgası! 1'i ölü, 1'i ağır yaralı!

Mardin'de yaşayan Mehmet A. arazi anlaşmazlığı yaşadığı aralarında husumet bulunan akrabası Kerim Karaboğa'yı uzun namlulu silahla vurdu.

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak!

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz şekilde bedelsiz arazi tahsis edilmiş!

İstanbul Şehir Üniversitesi’ne usulsüz yollarla Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in imzaları ile bedelsiz arazi tahsis ettiği bilgisine ulaşıldı...

Göztepe'nin yeni stadı ikinci yarıda açılacak!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, inşaatları süren yeni stadın 19. haftadaki Beşiktaş maçında açılacağını kaydederek “O gün locada olamam, maçı tribünde taraftarlarla birlikte izleyeceğim” açıklamasında bulundu.

Göztepe yeni stadına kavuşuyor!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil yaptığı açıklamada, "İkinci yarının ilk maçını stadımızda oynayacağız"

Düzce'de arazi kavgası: 1 ölü, 1 yaralı!

Düzce'nin Nasırlı köyünde yaşayan İ.Ü, arazi anlaşmazlığı yaşadığı Mehmet ve oğlu Ali Bakan ile tartıştı. Çıkan arbedede tüfekle ateş ederek baba-oğulu yaralandı.

Antalya'da arazi kavgası: 2 ölü, 1 yaralı!

Antalya'da arazi anlaşmazlığı yaşayan iki arasında kan döküldü. Mehmet Ali Merih ve oğlu Rüştü Merih'i av tüfeğiyle öldüren, kızı Mesudiye Kılıç'ı da yaralayan Süleyman Ünal için iddianame hazırlandı.

Mehmet Sepil arazi açıklaması Haberi

Mehmet Sepil arazi açıklaması

Göztepe'nin Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek olan hentbol takımı, basın toplantısıyla tanıtıldı.  Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın basın odasında gerçekleştirilen toplantıya, Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ile yöneticiler katıldı. 

Mehmet Sepil, şubenin taraftarlar tarafından yönetileceğini ve hentbolde yeni bir sayfanın açıldığını dile getirdi.

- Torbalı'daki arazi

Göztepe'nin İzmir'in en bilinen markalarından olduğunu belirten Başkan Mehmet Sepil, yerel yönetimlerle üst seviye görüşmelerdeki yakınlığı, "bir salondan iki saat faydalanmak istediklerinde" göremediklerini belirtti.

Torbalı Belediyesi tarafından tahsisi iptal edilen arazi konusuyla da ilgili konuşan Mehmet Sepil, şunları dile getirdi:

"Oraya gençler için tesis, okul yapacaktık. Sadece futbol altyapısı olmayacaktı. Futbol sahalarının yanında spor salonu, okul, yüzme havuzu planlıyorduk. Sadece futbol altyapısına değil diğer amatör branşlara da hizmet edecekti. Mevcut Belediye Başkanının açıklamaları cevabı...