05 / 05 / 2024

Mehmet Sepil göztepe arsa

Mehmet Sepil göztepe arsa

Göztepe'nin Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek olan hentbol takımının tanıtım toplantısında konuşan Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Torbalı arazisiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Mehmet Sepil'den arazi açıklaması!

Göztepe'nin Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek olan hentbol takımının tanıtım toplantısında konuşan Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Torbalı arazisiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Mehmet Sepil: Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz!

Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, "Gürsel Aksel Sağlıklı Spor ve Yaşam Merkezi'nin ne olduğunu herkes 8-10 ay sonra görecek. Biz sadece stadı açıyoruz, tesisi açmıyoruz" dedi...

Göztepe'nin yeni stadı ikinci yarıda açılacak!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, inşaatları süren yeni stadın 19. haftadaki Beşiktaş maçında açılacağını kaydederek “O gün locada olamam, maçı tribünde taraftarlarla birlikte izleyeceğim” açıklamasında bulundu.

Göztepe yeni stadına kavuşuyor!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil yaptığı açıklamada, "İkinci yarının ilk maçını stadımızda oynayacağız"

Göztepe'den stat açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil stat ile ilgili olarak, "Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin bitmesi konusunda müteahhitler bize 'Aralık sonu' diyor ama biz kendimizi 1 sene daha Bornova'da oynayacakmış gibi hazırlayacağız" dedi.

Göztepe Stadı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Göztepe Torbalı Tesisleri'nin inşaatı başlıyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Takımımızı daha iyi günlere taşıyacak altyapı tesislerini hayata geçirmek istiyoruz. Torbalı'da 100 dönümün üzerinde arazi tahsis edildi, bir ay içinde onun inşaatına başlayacağız." diye konuştu.

Türkerler Holding, Göztepe’nin sponsoru oldu!

Türkerler Holding, 14 yıl sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin Süper Lig’deki sponsoru oldu. Türkerler’in Mahall Bomonti İzmir markasıyla Göztepe Spor Kulübü arasındaki işbirliği anlaşması Kazım Türker ve Mehmet Sepil tarafından imzalandı.

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalesi Haziran'da!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Göztepe ve Karşıyaka statlarının yapım ihalesinin gelecek ay gerçekleştirileceğini söyledi.

Göztepe Stadı engellere rağmen inşa edilecek!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe Stadı'nın yapımında görev alan mimarlarla bir araya geldi. Sepil, imar planına itiraz eden Şehir Plancıları Odası'ndan aldıkları randevunun iptal edildiğini açıkladı.

Göztepe Stadı için Mart ayında ihaleye çıkılacak!

İzmir Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, TOKİ tarafından inşa edilecek Göztepe Stadı için Mart ayında ihlaleye çıkılacağını söyledi. Sepil, "Stadı 20 bin 35 kişilik yapacağız'' dedi.

Göztepe Stadı ihalesi 15 Şubat'ta!

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, 15 Şubat'ta ihalesi gerçekleşecek 20 bin 35 kişilik yeni stadın 2018-2019 sezonuna yetiştirileceğini açıkladı.

Mehmet Sepil göztepe arsa Haberi

Mehmet Sepil göztepe arsa

Göztepe'nin Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek olan hentbol takımı, basın toplantısıyla tanıtıldı.  Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İzmir Gürsel Aksel Stadı'nın basın odasında gerçekleştirilen toplantıya, Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ile yöneticiler katıldı. 

Mehmet Sepil, şubenin taraftarlar tarafından yönetileceğini ve hentbolde yeni bir sayfanın açıldığını dile getirdi.

- Torbalı'daki arazi

Göztepe'nin İzmir'in en bilinen markalarından olduğunu belirten Başkan Mehmet Sepil, yerel yönetimlerle üst seviye görüşmelerdeki yakınlığı, "bir salondan iki saat faydalanmak istediklerinde" göremediklerini belirtti.

Torbalı Belediyesi tarafından tahsisi iptal edilen arazi konusuyla da ilgili konuşan Mehmet Sepil, şunları dile getirdi:

"Oraya gençler için tesis, okul yapacaktık. Sadece futbol altyapısı olmayacaktı. Futbol sahalarının yanında spor salonu, okul, yüzme havuzu planlıyorduk. Sadece futbol altyapısına değil diğer amatör branşlara da hizmet edecekti. Mevcut Belediye Başkanının açıklamaları cevabı...