16 / 05 / 2024

Mehmet Şerif Yutar

Mehmet Şerif Yutar

Agola Group Yapı İnşaat Taahhüt Emlak İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Nas ve Mehmet Şerif Yutar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Esenler, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kuruldu.

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aytaş Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Ay tarafından kuruldu.

Asude Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asude Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Sevinç tarafından kuruldu.

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Şerif Özen ve Mehmet Veysi Özen ortaklığında kuruldu.

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dorvill İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Fatma Müge Pınar, İrem Nazan Basmacı, Mana Uludağ, Ahmet Emir Basmacı, Bülent Ferdağ Acar, Esra Acar ve Mehmet Şerif Pınar ortaklığında Kadıköy'de kuruldu. 

Turyem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turyem Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Ahmed    Alarefı Mehmet Şerif Kızılgüney ve Ömer Faruk Kızılgüney tarafından kuruldu.

Keser Gıda Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keser Gıda Kuyumculuk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 120 bin TL sermaye bedeli iel Mehmet Reşat Keser, Mehmet Salih Keser ve Mehmet Şerif Keser ortaklığında kuruldu.

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Azizoğlu ve Özkan Şimşek tarafından kuruldu.

Hasdağ Grup İnşaat Ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasdağ Grup İnşaat Ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Dağ tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Xo Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xo Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Aldemir tarafından kuruldu.

Vmo Proje Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vmo Proje Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Vedat Uslu ve Mehmet Şerif Utkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugünkuruldu.

Saf Altyapı Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Saf Altyapı Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Altunkaya tarafından kuruldu.

Merdem Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merdem Taahhüt Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Şerif Erdem tarafından bugün kuruldu.

Mehmet Şerif Yutar Haberi

Mehmet Şerif Yutar

Agola Group Yapı İnşaat Taahhüt Emlak İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Nas ve Mehmet Şerif Yutar ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Esenler, Kazım Karabekir Mahallesi'nde kuruldu.


Agola Group Yapı İnşaat Taahhüt Emlak İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları...