06 / 05 / 2024

Mehmet Sırımsı

Mehmet Sırımsı

Yemen Oto Kiralama Turizm İnşaat Emlak Gıda Bilişim Eğlence Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sırımsı tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.

Bakan Özhaseki araç sürücülerini uyardı! Bunu yaptırmayana tam 6 bin 275 TL ceza! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, milyonlarca sürücüler için denetimlerin başladığını belirterek uyardı. Bunu yaptırmayana tam 6 bin 275 TL ceza geliyor...

Buğdayda rekolte arttı! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Çiftçiler şimdi göz atın! 

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy,  buğdayda rekoltenin arttığına dikkat çekti. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? 

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! O sürücülere yüzde 50 indirim yapılacak

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, zorunlu trafik sigortasında yeni yol haritasını anlattı. Buna göre poliçelere çok riskli sürücüler ve çok iyi sürücüler adı altında yeni basamaklar eklenecek ve 8 basamaktaki sürücülere yüzde 50 indirim uygulana

Mehmet Akif Ersoy’un Mısır Apartmanı'ndaki dairesi hatıra evi olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ünlü şair Mehmet Âkif Ersoy’un yaşadığı İstiklal Caddesi’ndeki Mısır Apartmanı’ndaki daire, hatıra evi olacak.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında deneme sürüşü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattında deneme sürüşüne katıldı...

Mısır Apartmanı’nda müze heyecanı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Mehmet Akif Ersoy’un evini müze yapıyoruz” açıklamasından sonra dairenin bulunduğu Beyoğlu’ndaki Mısır Apartmanı’nda hazırlıklar başladı. 

Devlet Bahçeli Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor!

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Gökoğlu, Devlet Bahçeli Köprüsü inşaatında incelemeler yaptı. Devlet Bahçeli Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor.

Türkiye ekonomisini inşaat sektörü sürüklüyor!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, Ak Parti iktidarları döneminde ekonomiyi sürükleyen tek sektörün inşaat olduğunu belirtti.

Simav Devlet Hastanesi’nin inşaatı sürüyor!

Kütahya Simav'da, 2 ay önce temeli Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılan 150 yataklı Devlet Hastanesi’nin inşaatı gece gündüz demeden 24 saat sürüyor. İşte ayrıntılar...

Mehmet Süleyman Kara kimdir?

Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Süleyman Kara kimdir? Mehmet Süleyman Kara, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Süleyman Kara, ne zamandan beri Bolu Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Milli Mücadele Müzesi için proje çalışmaları sürüyor!

Kayseri Lisesi'nin tarihi binasında yapılacak olan Milli Mücadele Müzesi için proje çalışmaları sürüyor. Müzeyle ilgili Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki 'ye bir sunum yapıldı.

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları sürüyor!

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda dönüşümle ilgili süreçte takip edilecek yasal mevzuat, yapılaşma, emsal hesapları ve kütle planları gibi konularda Başkan Mehmet Özhaseki'ye bir sunum yapıldı...

Mehmet Sırımsı Haberi

Mehmet Sırımsı
Yemen Oto Kiralama Turizm İnşaat Emlak Gıda Bilişim Eğlence Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Sırımsı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu. 


Yemen Oto Kiralama Turizm İnşaat Emlak Gıda Bilişim Eğlence Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. b-) Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. Her marka bilgisayar ve alt mikro işlemcileri ile bilgi kaydedici, saklayıcı, yazıcı, çizici, iletici, gösterici, tahvil edici, yorumlayıcı cihaz aksesuar donanım ünite parça ve yedek parçaları imali, montajı, servisi, dahili ve harici ticareti, eğitimi. c-) Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon,...