01 / 07 / 2024

Mehmet Şirin Cengiz

Mehmet Şirin Cengiz

CKA Volkan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 18 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Mehmet Şirin Cengiz ve Muhlis Keleş ortaklığıyla kuruldu...

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Cennet Koyu’ndaki kapasite artışına onay çıktı! 

İş insanı Mehmet Cengiz’in şirketi Cengiz İnşaat'ın Muğla Bodrum’daki Cennet Koyu’nda yapım çalışmalarına başladığı otelin kapasite artışı onaylandı. İşte detaylar...

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Meta Grup Konut İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Çiliger tarafından kuruldu.

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atka İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Ölçer tarafından kuruldu.

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkramoğlu Yapı İnşaat Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Şirin Bazuk tarafından kuruldu.

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Adem Şirin ve Mehmet Şirin ortaklığında kuruldu.

Mehmet Cengiz'in İngiltere'de gayrimenkul aldığı iddiası!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Serpil Yılmaz, köşesinde Mehmet Cengiz'in Londra'daki şirketini ve gayrimenkullerini kaleme aldı. İşte Serpil Yılmaz'ın o yazısı...

Mehmet Cengiz ilk defa konuştu: Artık yeter hesap soracağım!

Odatv, Sözcü gazetesi yazarı Serpil Yılmaz'ın iddialarını Mehmet Cengiz'e sordu. Mehmet Cengiz yaptığı açıklamada, "Yoruldum bıktım dedikodulardan. Ama artık yeter, hep sustum herkesle yargı önünde mücadele edeceğim." şeklinde konuştu.

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emka İnşaat Mimarlık Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başak tarafından kuruldu.

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaşlar Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şirin Ulaş tarafından kuruldu.

Siyabend Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Siyabend Turizm Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Başal kuruldu.

Dnc Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Dnc Yapı Denetim Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli  ile Mehmet Şirin Dinç tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Cengiz vefat etti!

İTÜ 1962 mezunu Yüksek İnşaat Mühendisi Mehmet Cengiz hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Adıyaman'da Şeref Cengiz İlkokulu'nun temeli atıldı!

Cengiz Holding çatısı altında madencilik alanında faaliyet gösteren Eti Bakır, Adıyaman'ın Merkez Mehmet Akif Mahallesi'nde 24 derslikli okul inşa ettirecek. 

Mehmet Şirin Cengiz Haberi

Mehmet Şirin Cengiz

50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında,  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sancaktepe Mevlana Mahallesi Veysel Karani Caddesi Kırım Sokak NO:7/3 adresinde faaliyete geçirildi. 18 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Mehmet Şirin Cengiz ve Muhlis Keleş ortaklığıyla...