25 / 07 / 2024

Mehmet Soyer 14 katlı yapıya ve hastaneye itiraz etti

Mehmet Soyer 14 katlı yapıya ve hastaneye itiraz etti

Bayraklı 'daki arazisinde 38 katlı gökdelen yapılmasını engelleyen İzmirli ünlü iş adamı Mehmet Soyer, 14 katlı yapıya imkan sağlayan yeni plana da karşı çıktı.

İzmir Çiğli tramvay projesinde sözleşme imzalandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı'nın yapımı için ihaleyi kazanan firmayla sözleşme imzaladı. Soyer, 14 istasyondan oluşan hattın iki yılda yapılacağını planladıklarını belirtti.

TOKİ'den 14 yılda 17 milyar liralık dönüşüm ihalesi!

TOKİ Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, son 14 yıl içerisinde kentsel dönüşüm kapsamında yaklaşık 17 milyar liralık ihale yaptıklarını söyledi.

Mehmet Özhaseki: Gözden geçirilmesi gereken 14 milyon yapı var!

Bakan Özhaseki, depreme dayanıklılık açısından gözden geçirilmesi gereken 14 milyon yapının bulunduğunu söyledi.

Göztepe Stadı 14 Haziran 2018'de açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım’ın şahsen ilgilendiği İzmir’e yapılacak iki stat konusunda çok hızlı gelişmeler yaşandığını söyleyen Mehmet Sepil, tarih verdi: “14 Haziran 2018’de stadımızı açacağız...”

Burdur Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun ihalesi 14 Haziran'da!

Burdur Bucak ilçesine yeni bir Meslek Yüksekokulu kazandırılıyor. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Sağlık Yüksekokulu'nun yapım ihalesi 14 Haziran 2016 tarihinde yapılacak.

İzmir Bayraklı'da 14 katlı projeye yargı engeli!

Bayraklı ilçesinde bir süre Soyer Kültür ve Sanat Fabrikası olarak hizmet veren eski cıvata fabrikası alanına, 2015 yılında 14 kat ticaret ve konut alanı, sağlık tesisi yapımına olanak sağlayan ikinci planı, bu kez yargı durdurdu.

Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da özel bir hastanenin açılışına katıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Son 10-14 yılda sağlık alanında özel sektör de önemli mesafeler katetti ama kamunun katettiği mesafe, özel sektörün önüne geçti." dedi.

Ankara Yenimahalle'de 14.5 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, Yakacık ve Susuz'da bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Toplam bedeli 14 milyon 569 bin 670 TL olarak belirlenen gayrimenkullerin ihalesi 21 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi artık riskli alan değil!

Sarıyer’in en gözde semtlerinden Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ne sevindirici haber geldi. Danıştay 14. Dairesi, mahalleyi “riskli alan" ilan eden Bakanlar Kurulu kararını iptal etti. Fatih Sultan Mehmet Mahallesi artık riskli alan değil...

Refik Soyer silüeti bozmayacak müteahhit arıyor!

İzmir'de aile bireyleriyle ters düşerek, hissesinin bulunduğu Bayraklı ilçesinde milyonlarca TL değerindeki araziye 38 katlı gökdelen projesi imar planını itirazları ile önleyen işadamı Mehmet Refik Soyer, bu kez de alışılmadık bir yönteme başvurdu....

Mehmet Refik Soyer silüeti bozmayacak müteahhit arıyor!

İZMİR’de aile bireyleriyle ters düşerek, hissesinin bulunduğu Bayraklı ilçesinde milyonlarca TL değerindeki araziye 38 katlı gökdelen projesi imar planını itirazları ile önleyen işadamı Mehmet Refik Soyer, bu kez de alışılmadık bir yönteme başvurdu.

Atakule basın toplantısı 14 Nisan'da!

Atakule'nin yenilenmesi ile ilgili Atakule GYO İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Mehmet Arpacı ve JLL Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş'ın ev sahipliğinde 14 Nisan'da basın toplantısı düzenleniyor.

Bayraklı'ya 200 yataklı yeni hastane inşa edilecek!

Civas Cıvata A.Ş.’nin Bayraklı’daki arazisine yapılacak 38 katlı gökdelen, iş adamı Mehmet Soyer’in itirazına takılınca plan tadilatına gidilerek; bina yüksekliği 14 kata çekildi.

Mehmet Soyer 14 katlı yapıya ve hastaneye itiraz etti Haberi

Mehmet Soyer 14 katlı yapıya ve hastaneye itiraz etti

İzmir'de, son yıllarda gökdelenlerin yükseldiği Bayraklı'da, eski civata fabrikası bulunan arsa için plan değişikliğine gidildi. Ailesinin diğer fertleri ve müteahhit firmanın 38 katlı gökdelen yapılmasını geçen yıl engelleyen işadamı M.Refik Soyer, arsanın 14 kal ve özel hastane yapılmasına olanak sağlayan yeni plana da karşı çıktı. 


10 dönüm arazi İzmir'de Yeni Kent Merkezi'nin çok yakınında yer alan, aile fertlerinin hissesinin de bulunduğu 10 dönümlük araziye gökdelen yaptırmayan Mehmet Refik Soyer, bu davranışıyla takdir toplamıştı. Soyer, 8 kata kadar yapı izni olan mevcut plana göre kat karşılığı projeyi değerlendirmek, ortak karara uymak için de anlaşma yaptı. 


Mehmet Refik Soyer dışındaki aile fertleri, kendi arsalarına da çok katlı yapı yapılmasını istedi. 

Yapı, 2013'te kentsel dönüşüm kapsamında yıkıldı. Fabrika arazisinde 38 katlı gökdelene olanak sağlayan plana...