23 / 05 / 2024

Mehmet Sümen

Mehmet Sümen

Arashan Plastik Kalıp Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrehim Gövercin, Cemil Aras ve Mehmet Sümen ortaklığıyla 2 milyon 640 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Bakan Mehmet Şimşek'ten kira gelirini beyan etmeyenlere pişmanlık çağrısı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada kira, ücret ve değer artışı kazancı kaynaklı gelir elde etmesine rağmen beyanname vermeyen mükelleflerin tespit edildiğini dile getirerek pişmanlık çağrısı yaptı...

İş yeri sahipleri kira artışlarında duyarlı olmalı!

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi yaptığı açıklmada iş yeri sahiplerinin duyarlı olamaya davet etti.

Mehmet Sırrı Erkan kimdir? Hangi firmalarda çalıştı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi pozisyonda çalışıyor?

Mehmet Sırrı Erkan hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi bankalarda çalıştı? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi görevde yer alıyor? İşte Mehmet Sırrı Erkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Seyran Nest İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Seyran Nest İnşaat Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Öz Erba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Erba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Mehmet Sönmez tarafından kuruldu.

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Cema Nest İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kartal'da Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

Sertkaya Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sertkaya Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Harun    Konca, İdris Daşcı, Mehmet Sıddık Karayel, Süleyman Bakış ve Şener Kumral tarafından kuruldu.

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sürmeli tarafından kuruldu.

Sökmenciler İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sökmenciler İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sökmenci ve Sıddık Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Mzt İnşaat Hırdavat Ve Kimyevi Maddeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mzt İnşaat Hırdavat Ve Kimyevi Maddeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sönmez tarafından kuruldu.

Nest Sanayi İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Nest Sanayi İnşaat Mühendislik Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sıddık Akkuş tarafından kuruldu.

Msbaran Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msbaran Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sıddık Baran tarafından kuruldu.

Mehmet Sümen Haberi

Mehmet Sümen

Arashan Plastik Kalıp Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdurrehim Gövercin, Cemil Aras ve Mehmet Sümen ortaklığıyla 2 milyon 640 bin TL sermaye ile 31 Mart'ta Arnavutköy'de kuruldu. 


Arashan Plastik Kalıp Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-)Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profille ilgili her türlü mamul ve malzemenin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-)Plastik hammaddeleri alım satımını yapmak.  3-)Plastik kalıpların ve makinelerin toptan ve perakende alımı satımı,dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 4-)Toz, granül veya levha plastikten mamul tabak, çatal, kaşık, bardak, ayran ve yoğurt kapları, su kapları, gıda maddesi ve meşrubat kapları, şişe, kapak ve benzeri plastik kapların, leğen, kova, bidon gibi plastik mutfak eşyalarının üretimi, toptan ve...