11 / 05 / 2024

Mehmet Tahmazoğlu çarpık yapılaşma açıklaması

Mehmet Tahmazoğlu çarpık yapılaşma açıklaması

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ilçenin tüm sorunlarını kaynağının, yüzde 80'i aşan çarpık yapılaşma olduğunu söylereyek, "Bunu hızla çözeceğiz" dedi.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Kocaeli'de hızlı sanayileşme ile çarpık kentleşme sorunu!

Kartepe Zirvesi'nde "Küreselleşme ve Şehirleşme" oturumunda konuşan Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli'nin Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kenti olduğunun bilgisini verirken,sanayileşmeye bağlı göçün çarpık kentleşmeye yol açtığını söyledi...

Şahinbey yeniden inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak modern konutların yapıldığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, 40 yıllık bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şahinbey Kürüm Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Şahinbey İlçesi’nin yeni mahallerinden olan Kürüm Mahallesine hayata geçirdiği sosyal tesisin açılışını gerçekleştirdi.

Şahinbey'de kentsel dönüşüme 621 milyon liralık yatırım!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede hayata geçirilen dev projeler hakkında konuştu. Tatmazoğlu, kentsel dönüşüme 621 milyon liralık yatırım yapıldığını 8 bin 221 evin kamulaştırıldığını söyledi.

Şahinbey Kürüm Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kürüm Mahallesi’ne inşa ettirilen sosyal tesisin inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Şahinbey Kıbrıs Sosyal Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Kıbrıs Mahallesi’ne inşa ettirilen sosyal tesis ve taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

Gaziantep Şıh Meydanı için yıkım çalışmaları tamamlandı!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun en önemli projeleri arasında gösterdiği Şıh Meydanı için çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Kamulaştırması yapılan evlerin yıkım çalışmaları devam ederken hafta sonu iki evin daha yıkım çalışmaları tamamlandı.

Şahinbey 25 Aralık'a yeni sosyal tesis!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 25 Aralık Mahallesi’nde yapımı devam eden sosyal tesis ve taziye evi inşaatında incelemelerde bulundu.

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı toplantısı yapıldı!

Şahinbey Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Beyoğlu çarpık yapılaşmanın kurbanı olmasın!

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Tez, bugünkü yazısında Beyoğlu'ndaki emlak spekülasyonu ve çarpık yapılaşma hakkındaki düşüncelerini sundu. İşte Tez'in o yazısı...

Mehmet Cicioğlu açığa alındı!

Samsun Defterdarlığı Milli Emlak Müdürü Mehmet Cicioğlu ile Havza Malmüdürlüğü Saymanlık Müdür Yardımcısı Talat Albayrak açığa alındı.

Mehmet Tahmazoğlu çarpık yapılaşma açıklaması Haberi

Mehmet Tahmazoğlu çarpık yapılaşma açıklaması

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, nüfusu 1 milyonu aşan ilçenin trafik, eğitim alanı yetersizliği ve konut probleminin altında yüzde 80'i geçen çarpık yapılaşmanın yattığını söyledi. Tahmazoğlu, "Çarpık yapılaşma trafik başta olmak üzere okul arsası sıkıntısı, konut sıkıntısı ve daha pek çok soruna neden oluyor. Bir taraftan yeni konutları merkezin dışında yaptırıyor bir taraftan da kentsel dönüşümle çarpık yapılaşma ortadan kaldırıyoruz" dedi. 


BİR YILI DEĞERLENDİRDİ 

Mehmet Tahmazoğlu, Tilmen Otel'de gazetecilerle bir araya gelerek 28 Mart 2014 seçimlerinden bu yana yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Şahinbey'in 1 milyon 50 binlik nüfusuyla Türkiye'nin en büyük ilçesi haline geldiğini anımsatan Tahmazoğlu, "Maalesef ilçemizdeki binaların yüzde 80'inden fazlası çarpık yapı. Bunlar beraberinde pek çok sorunu getiriyor" diye konuştu. 


150 BİN KONUTLUK PROJE 

Gaziantep'in yeni imar alanlarına ihtiyaç olmadığını...