06 / 05 / 2024

Mehmet Tahmazoğlu kentsel dönüşüm projeleri

Mehmet Tahmazoğlu kentsel dönüşüm projeleri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşümün sadece belediyeler tarafından yürütülemeyecek kadar büyük bir proje olduğunu belirtti..

Mehmet Tahmazoğlu Güzelvadi kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi!

Şahinbey Belediyesi tarafından Güzelvadi Mahallesi'nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarım yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkam Mehmet Tahmazoğlu, " Amacımız çarpık yapılaşmayı tamamen ortadan kaldırmak " dedi.

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Şenoğlu İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 800 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şenoğlu ve Rafer Şenoğlu Yapı İnşaat ortaklığında kuruldu.

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fenercioğlu Kentsel Dönüşüm Ve Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aycan Fenercioğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Ahkemoğlu ne iş yapıyor, nereden mezundur?

Mehmet Ahkemoğlu kimdir? Mehmet Ahkemoğlu’nun mesleği nedir? Mehmet Ahkemoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde devam eden kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızlandı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, devam eden çalışmaları inceledi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada "Dönüşümde mahalle kültürü unutulmamalı" dedi.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Şahinbey'de kentsel dönüşümle 10 bin 811 konut inşa edildi!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaptığı yatırımlarla Şahinbey'in çehresini değiştirdi. Yeni projelerle yeni yaşam ve çalışma alanları ile istihdam olanağı sunan Tahmazoğlu, her kesimden vatandaşı konut sahibi yapacak.

Mehmet Çilingiroğlu: Şehir hastaneleri iyi ki yapılmış!

Avrupa'da yeteri kadar yoğun bakım ünitesi olmadığını söyleyen ABD'de UTHSCSA, San Diego California, Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi İç hastalıkları ve Girişimsel ve Yapısal Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, şehir hastanelerinin önemine vurgu yaptı.

Şahinbey yeniden inşa ediliyor!

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çarpık yapılaşmayı ortadan kaldırarak modern konutların yapıldığı kentsel dönüşüm projeleri kapsamında, 40 yıllık bir hayali gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarına karşı çıkmadıklarını ifade etti...

Kemal Kılıçdaroğlu: Kentsel dönüşüme karşı değiliz!

Sancaktepe'nin İstanbul'a yakışır bir merkez olacağını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Kentsel dönüşüme karşı değiliz. İnsanlar daha güzel yerde yaşamalı, daha iyi evlerde yaşamalı'' dedi.

Gaziantep'te herkes ev sahibi olacak!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçenin çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Mehmet Tahmazoğlu kentsel dönüşüm projeleri Haberi

Mehmet Tahmazoğlu kentsel dönüşüm projeleri

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, kentsel dönüşümün sadece belediyeler tarafından yürütülemeyecek kadar büyük bir proje olduğunu belirterek, müteahhitlerin kentsel dönüşüm projelerinde önünü açacak düzenlemelere katkı sunmaya hazır olduklarını açıkladı.


Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) Başkanı İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Tahmazoğlu, sektörün problemleri de dinledi. GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Dernek yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttıktan sonra, taleplerini dile getirdi. İbrahim Apa, müteahhitler olarak kentsel dönüşüm projelerinde aktif olarak yer almak istediklerini belirterek, bu konuda belediyelerinde desteğini beklediklerini açıkladı. Türkiye’de kentsel dönüşümün en zor olduğu yerlerden birinin Gaziantep olduğunu bildiklerini ifade eden Apa, “Her 100 metrekare alanda 3 ya da 4 katlı binalar bulunmakta. Bu da dönüşümü maliyet açısından...