05 / 05 / 2024

Mehmet Tangüner

Mehmet Tangüner

TOKİ’nin emeklilere ev yapacağı müjdesini veren Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, ev sahibi olmak isteyen emeklilerden kayıt aldıklarını belirtti.

Bakan Özhaseki'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: 7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "'7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!" dedi.

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Fethi Öner tarafından kuruldu.

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu! 

Aral Teknoloji Yapı Taahhüt İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Aliefendioğlu ve Mehmet Haluk Üner ortaklığıyla kuruldu.

Teknik Hazır Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Hazır Beton İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Samiye Tangüner tarafından kuruldu. 

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ms Güner Yapı Dekorasyon Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Güner tarafından kuruldu. 

TOKİ Malatya'nın 3 bölgesinde emekliler için konut yapacak!

TOKİ konutları için 1,5 yıl önce müracaat eden emeklilerin yüzü gülecek. Tüm işçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner,3 yere konut yapılacağı müjdesini verdi.

Erler Mimarlık Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erler Mimarlık Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altıner tarafından 100 bin TL sermaye ile 25 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Tekirdağ İnecik Hamamı restore ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Süleymanpaşa’ya bağlı İnecik Mahallesini ziyaret etti. Mahalle Sakinlerinin hal ve hatırını soran Albayrak muhtar Mehmet Güner’den Mahallenin sorunları ile bilgiler aldı.

TOKİ Malatya'da emeklilere özel konut satıyor!

Geçtiğimiz günlerde TOKİ Tarafından Malatya’da satışa sunulan bin 83 konuttan yüzde 25’inin emeklilere ayrılacağı haberi üzerine açıklama yapan Mehmet Tangüner derneklerinden bağımsız olarak TOKİ’nin ayrı konut sattığını söyledi.

TOKİ Malatya'da 20 günde 500 talep topladı!

TOKİ'nin emeklilere ev yapacağı müjdesini veren Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, 15-20 gündür kayıt toplamaya başladıklarını ve bu süreçte 500'e yakın talep aldıklarını söyledi.

TOKİ Malatya'da emekliler için ev yapacak!

TOKİ’nin emeklilere ev yapacağı müjdesini veren Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, ev sahibi olmak isteyen emeklilerden kayıt aldıklarını belirtti.

Bayrampaşa Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi açıldı!

Bayrampaşa Belediyesi, Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un adını taşıyan kültür merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Törende konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Asım’ın nesilleri bu kültür merkezimizde” yetişecek dedi.

Hacı Mehmet Güner kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile 2012 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine atanan Hacı Mehmet Güner kimdir? Mimar Hacı Mehmet Güner bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Tangüner Haberi

Mehmet Tangüner

Geçtiğimiz ay TOKİ’nin emeklilere ev yapacağı müjdesini veren Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, ev sahibi olmak isteyen emeklilerden kayıt aldıklarını belirterek, “Yaklaşık 15-20 gündür kayıt almaya başladık ve bu süre zarfında 500’e yakın bir müracaat oldu” dedi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Malatya’daki emeklilere, 240 ay vade ve 250 lira taksitle ev sahibi olma yolunu açtı. Bu müjdenin ardından kayıt almaya başlayan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şubesi, evi olmayan tüm emeklileri derneklerine davet etti. Şimdiye kadar 500’ün üzerinde kayıt aldıklarını söyleyen Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Malatya Şube Başkanı Mehmet Tangüner, bunun emekliler için iyi bir fırsat olduğunu kaydetti.

TOKİ müracaatları için çok fazla bir yoğunluğun olduğunu ifade eden...