19 / 05 / 2024

Mehmet Tekinarslan atama

Mehmet Tekinarslan atama

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Merkez Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet Tekinarslan kimdir? Mehmet Tekinarslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yardımcıları belli oldu! İşte Bakan Yardımcıları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yardımcıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı.

Mehmet Şimşek’in ataması Ortodoks politikalara dönüş mü, yoksa sembolik bir atama mı?

Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığına atanmasını yabancı finans çevreler ilgiyle takip ediyor. Ancak bu atama Ortodoks ekonomi politikalarına dönüş mü yoksa sembolik bir atama mı? Kafalar karışık. İşte uluslararası finans kuruluşlarının yorumları…

Alarko GYO'dan Mehmet Sağıroğlu için başsağlığı!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., vefat eden Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sağıroğlu'nun yerine henüz bir atama yapılmadığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte açıklama...

Mehmet Şahkulubey, Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı'na atandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yüksek Fen Kurulu Başkanlığına Mehmet Şahkulubey atandı. Atama kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mehmet Şahkulubey kimdir?

Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı görevinde olan Mehmet Şahkulubey 21 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararı ile tekrar Yüksek Fen Kurulu Başkanlığına atandı. Peki, Mehmet Şahkulubey kimdir?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 3 atama kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Mehmet Vargün, Ahmet Sami Kulaklıoğlu ve Ömer Sinan Bayçelebi hakkında atama kararı verildi. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mehmet Çiçek kimdir?

18 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Nevşehir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne, Mehmet ÇİÇEK’in atandı. Peki, Mehmet Çiçek kimdir? İşte Mehmet Çiçek...

Mehmet Alaattin Nalcıoğlu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na atandı!

Mehmet Alaattin Nalcıoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine atandı. Atama kararı bugün 29292 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

11 Mart 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine Mehmet Alaattin Nalcıoğlu atandı. Peki, Mehmet Alaattin Nalcıoğlu kimdir?

Mehmet Emin Birpınar kimdir?

Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, 8 Mart 2015 tariginde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı temsilciliğine atandı. Peki, Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar kimdir?

Mehmet Tekinarslan kimdir?

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Merkez Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet Tekinarslan kimdir? Mehmet Tekinarslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Ali Ertunç kimdir?

7 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan atama kararı ile Hazine Müsteşarlığı Hazine Kontrolörleri Kurulu Başkanlığı’nda 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Hazine Başkontrolörlüğüne atanan Mehmet Ali Ertunç kimdir?

Mehmet Hamdi Yıldırım Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı’na atandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 'nda, açık bulunan Müsteşar Yardımcılığına Maden İşleri Genel Müdürü Mehmet Hamdi Yıldırım getirildi. Atama kararı Resmi Gazete 'de de yayımlandı.

Mehmet Tekinarslan atama Haberi

Mehmet Tekinarslan atama

Mehmet Tekinarslan kimdir?

Mehmet Tekinarslan, 1966 yılında Ankara’da doğdu. 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun olan Mehmet TEKİNARSLAN, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümü’nde yüksek lisansını ve 2011 yılında Gazi Üniversitesi'nde doktorasını tamamladı. 


1989 yılında İçişleri Bakanlığı’nda göreve başladı ve sırasıyla Kaymakamlık, Vali Yardımcılığı ve Mülkiye Başmüfettişliği görevlerinde bulundu. 2003 yılı Nisan ayından 2005 yılı sonuna kadar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Danışmanı olarak görev yaptı. 


Uzmanlık alanları arasında “kamu yönetimi”, “özelleştirme”, “istihdam ve kayıt dışı istihdamla mücadele”, “insan kaynakları yönetimi” ve “çalışma hayatı ve sosyal güvenlik” konuları yer almaktadır. 


Sırasıyla APK Kurul Başkanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı ve Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı görevlerini de bulunan TEKİNARSLAN, 02 Ağustos 2012...