29 / 04 / 2024

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yardımcıları belli oldu! İşte Bakan Yardımcıları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in yardımcıları belli oldu! İşte Bakan Yardımcıları...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yardımcıları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gerçekleştirilen atama kararları Resmi Gazete’de yayınlandı.



Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlanmasının ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Mehmet Şimşek’in getirilmesinin ardından bakan yardımcılarının da atamaları yapıldı. Bakan yardımcılıklarına ilişkin atama kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayınlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan atamalara göre, Hazine ve Maliye Bakanlığı yardımcılıklarına; Osman Çelik, Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu ve Zekeriya Kaya getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yardımcısı olarak atanan Abdullah Erdem Cantimur 2002-2007 yılları arasında milletvekilliği, 2012-2015 yılları arasında da Maliye Bakan Yardımcılığı görevlerini üstlenmişti.

Diğer yardımcıları arasında yer alan İsmail İlhan Hatipoğlu, 1989-2019 yılları arasında Gelirler Kontrolörlüğü, Gelir İdaresi Başkan Yardımcılığı görevlerini üstlenmişti. Hatipoğlu, son olarak Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda Denetim Koordinasyon Kurulu Başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulunmuştu.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön