12 / 05 / 2024

Mehmet Tolga Güleç

Mehmet Tolga Güleç

STC Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Tolga Güleç, Serhun Ayaydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Mehmet Şimşek'le görüşme yapan Cem Küçük'ten asgari ücret haberi: 2024 asgari ücret için rakam belli oldu

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gazeteci Cem Küçük’ü makamında ağırlayarak kendisine sorulan soruları yanıtladı. Bunlardan en önemlisi de asgari ücret zammıydı. Peki 2024 asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek?

Mehmet Ziya Gökalp ne işle uğraşıyor? Mehmet Ziya Gökalp kimdir?

Mehmet Ziya Gökalp kimdir? Mehmet Ziya Gökalp hangi mesleği yapıyor? Mehmet Ziya Gökalp nereden mezundur? İşte detaylar!

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Güle güle dolar! Dünya devi resmen açıkladı! Kimsenin aklına gelmezdi! Elinde doları olanlar bakın sonra pişman olmayın

Amerika Merkez Bankası kararının açıklanmasından sonra, dolar rezerv eden küresel şirketler dolarları eritmeye başladı. Resmen dolarlara güle güle diyen bu hamle dünya devi tarafından açıklandı. Elinde dolar olanlar sakın bakmadan geçmeyin. İşte son dakika dolar kuru gelişmesi.

TOKİ Ardahan Göle’de! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları tüm Türkiye tarafından merak edilmekte. TOKİ Ardahan Göle ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Ardahan Göle Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

TOKİ Ardahan Göle 315 konut ihalesi yarın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ardahan Göle'de 315 yeni konut hayata geçirecek.

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul projesi açıklamalarına yanıt verdi. Göksu, Kanal İstanbul'u anlattı...

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Güven Güleşçe: İnşaat ve doğalgaz sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerim var!

Fenerbahçe İş Adamları Derneği (FBİAD) Başkanı Güven Güleşçe, derneğe ilişkin ve kendisiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Güven Güleşçe, makine mühendisi olduğunu ancak inşaat, doğalgaz ve sektörlerinde faaliyet gösteren şirketleri olduğunu söyledi.

Ordu Altınordu kıyılarındaki gökdelenler yıkıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 2018'de Altınordu kıyılarında inşa edilen gökdelenlerin yıkıldığını açıkladı. 

Mehmet Tolga Güleç Haberi

Mehmet Tolga Güleç

STC Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Tolga Güleç, Serhun Ayaydın tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta kuruldu. 


STC Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane imalathane eğitim sağlık ve turizm yapıları inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.


STC Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Barajyolu Caddesi, Özgür Sokak, Özdemir Apartmanı, No:9...