04 / 05 / 2024

Mehmet Topçu

Mehmet Topçu

Geleceğin plancıları Serik için kafa yoracak Selçuk Üniversitesi Şehir ve bölge planlama bölümü 2. sınıf öğrencilerinden oluşan 52 kişilik öğrenci gurubu Serik'in yeniden planlanmasına kafa yoracak ve çalışma yapacak.

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Mehmet Topuz'u dolandırdığı iddia edilen 2 kişi serbest bırakıldı!

İstanbul'da yer alan konutunu satmak için vekalet aldıkları eski futbolcu Mehmet Topuz'u 2 milyon 350 bin lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi açıldı!

Kuzu Toplu Konut İnşaat Anonim Şirketi İstanbul Teknopark Şubesi bugün Kadıköy'de 200 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emre Baştopçu tarafından açıldı.

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.

T4 Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

T4 Teknoloji Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kaldırı ve Ali Reis Topçu ortaklığıyla kuruldu...    

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Topçu Kışlası açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Kışlası ile ilgili olarak, "Onun orjinaline uygun mimari tasarımlarını yaptırıyorum. Orayı ihya edeceğiz" dedi.

Mersin Erdemli’ye yeni adliye binası!

AK Parti Erdemli ilçe Başkanı Mehmet Topçu, yeni adliye sarayı inşaatında incelemelerde bulunarak şantiye şefi inşaat mühendisi Hasan Çetingöz'den bilgi aldı..

Topçu Kışlası için bilirkişi raporu!

Taksim'deki Topçu Kışlası'nın yeniden inşa edilmesine yönelik bilirkişi raporunda Gezi Parkı 'Cumhuriyet döneminin korunmaya değer mirası’ olarak belirtildi.

ODTÜ Mimarlık öğrencilerinden Mehmet Kocadon’a ziyaret!

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ile son sınıf öğrencileri, Bodrum’daki Çatal Ada’da başlattıkları öğrenci projesi kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Erzurum Nurettin Topçu Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin dev kültür yatırımlarından biri olan ve şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi’nin ilki Nurettin Topçu Bilgi Evi Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un katıldığı törenle açıldı.

Mehmet Topçu Haberi

Mehmet Topçu


Geleceğin plancıları Serik için kafa yoracak Selçuk Üniversitesi Şehir ve bölge planlama bölümü 2. sınıf öğrencilerinden oluşan 52 kişilik öğrenci gurubu Serik'in yeniden planlanmasına kafa yoracak ve çalışma yapacak. Serik Belediye Başkanı Çalık, Büyükşehir Danışmanı Uyar, Üniversiteden Öğretim Üyesi Topçu ve öğrencilerin katıldığı bir çalıştay düzenlendi Selçuk Üniversitesi Şehir ve bölge planlama bölümü 2. sınıf öğrencilerinden oluşan 52 kişilik öğrenci gurubu Serik'e geldi. Öğrenciler planlama stüdyosu 4 dersi kapsamında Serik'e ilişkin öncelikle kenti tanımaya yönelik saha çalışmaları yapacak, sonrasında ise farklı 1/25.000, 1/5000, 1/1000, 1/500 ölçeklerde plan kararları üretecekler. Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in danışmanlığını yapan Mimar Feridun Uyar'ın da katıldığı bir çalıştay düzenlendi. 



EXPO 2016 VE SERİK 


Çalıştayda konuşma yapan Yrd. Doç....