17 / 05 / 2024

Mehmet Tunç

Mehmet Tunç

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özkan, Mehmet Tunç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Esenler, Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu yatırımcıları uyardı: Bu yatırım araçlarını alın!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Tunç Şatıroğlu, ekonominin başına Mehmet Şimşek'in geçmesi halinde cazip gelecek yatırım araçlarını peş peşe açıkladı.

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Tunçlar Metal İnşaat Malzemeleri Elektrik Hırdavat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mehmet Tunç tarafından kuruldu.

Melkin Proje Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melkin Proje Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Tunç ve Mustafa Şenocak ortaklığında kuruldu.

Mm Tunç İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Tunç İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mihdi Tunç tarafından kuruldu. 

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Turgut Gayrimenkul Yönetim Anonim Şirketi Kaya Turgut, Mehmet Tunç Turgut, Haluk Salkım, Fatoş Kılıç Bıçakcıoğlu ve Şaban Erdikler ortaklığından 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tunçek İnşaat bu yıl yüzde 50 büyüyecek!

Ordu Fatsa'da faaliyet gösteren Tunçek İnşaat, bölgede liderliğini koruyor. Tunçek İnşaat Sahipleri Mehmet Ali Çekici ve Bahri Tunç, projelerini anlattı.

Bartın Fatih Sultan Mehmet Lisesi’ne yeni bina yapılacak!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’ne yeni bina ihalesinin 10 Şubat 2017 tarihinde Bartın İl Özel İdaresince gerçekleştirileceğini açıkladı.

Mehmet Tunçer: Kaş imar planını aklım almıyor!

Türkiye'nin önde gelen şehir plancılarından Prof. Dr. Mehmet Tunçer, 7 bin nüfuslu Kaş'a 38 bin nüfusun nasıl yerleştirildiğini aklının almadığını söyledi.

Tunç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdar Tunç tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Mahallesi, Recep Ayan Caddesi'nde kuruldu.

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özkan, Mehmet Tunç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da Esenler, Tekstilkent Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Balıkesir maden ocağında toprak kayması: 2 işçi öldü, 2 işçi yaralandı!

İlçeye bağlı Gözlüçayır Mahallesi'nde faaliyet gösteren maden ocağının girişinde yeni açılan bacanın bulunduğu alanda toprak kayması sonucu işçiler Mehmet Tunç (35), Ramazan Baraç (37), Ramazan Argun ve İsmail Manay göçük altında kaldı...

Tunç Cavcav, Maraton Grupu kurdu!

Kuruluş tarihi 2010 yılının Eylül ayı olarak belirlenen şirketin sermaye dağılımına göre; 400 bin TLlik kısmı Tunç Cavcava ve 100 bin TLlik kısmı ise Mehmet Ali Arsana ait...

Mehmet Tunç Haberi

Mehmet Tunç


Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Özkan, Mehmet Tunç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Kasım'da kuruldu. 


Uzmaniş Akademi Mühendislik Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Mühendislik danışmanlık hizmetleri(Bir projeyle bağlantılı olarak yapılan hariç) 2- İş yasasının ilgili madde hükümleri gereğince değerlendirilmesi gereken iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili olarak; İş Güvenliği Uzmanlığı hizmeti vermek. İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili eğitim danışmanlık, müşavirlik, mühendislik, proje, denetim, sertifikalandırma, risk analizi her türlü ölçümleme ve raporlama hizmetleri vermek, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili ilk yardım eğitimi ve diğer eğitim hizmetlerini vermek. İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili mühendislik hizmeti vermek. İş sağlığı ve güvenliği ile ilgili işyeri hekimi, iş güvenliği uzmanı ve diğer sağlık kurum...