03 / 05 / 2024

mehmet turgut Ala Portreler sergisi izmir

mehmet turgut Ala Portreler sergisi izmir

Usta olabilmek için gereken 3 kavram; zaman, sabır ve sadakat hakkında görüşlerini anlatan "Âlâ Portreler" sergisi; 20 Nisan-4 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bayraklı Tower'da İzmirli sanatseverlerle buluşacak.

Mehmet Turgut Yılmaz Kimdir?

Mehmet Turgut Yılmaz kimdir? Mehmet Turgut Yılmaz’ın mesleği nedir? Mehmet Turgut Yılmaz hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Add Desıng Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turgut taarfından kuruldu.

Burcu Esmersoy Alaçatı’dan ev aldı!

Güzel sunucu ve spiker Burcu Esmersoy, Çeşme'den ev aldı. Port Alaçatı’dan yazlık ev alan ünlü sunucu, Evinin dekorasyon işlerini, yakın arkadaşı Mehmet Yücebaşoğlu’na emanet etti.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

The Turizm Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Turizm Tarım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Turgut Eltemur ve Hülya Eltemur ortaklığında kuruldu.

Çeşme-Alaçatı havalimanına gerek var mı?

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Çeşme-Alaçatı'ya bir havalimanı yapılmasına ne gerek var. İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı yeterli. Üstelik arada şahane bir otoyol var" dedi. Peki Çeşme-Alaçatı havalimanına gerçekten gerek var mı?

İsmail Murat Turgut, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksönmez yerine kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere İsmail Murat Turgut Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmasına karar verildi..

Alaçatı Havalimanı 2021'de tamamlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamada, Alaçatı Havalimanı'nın 2021'de tamamlanacağını söyledi.

Resort Zigana Alaçatı Hotel 200 milyon Euro'ya satılıyor!

Trabzonspor kulübü eski başkanı Mehmet Ali Yılmaz, geçen sene hizmete açtığı İzmir Alaçatı'da bulunan Resort Zigana Alaçatı Hoteli'ni satıyor.

Mehmet Topaloğlu ile Anthaven üzerine!

Çalışmalarını finans alanında sürdüren Mehmet Topaloğlu Port Alaçatı’daki konutunun ardından Anthaven ile ilk kez Ant Yapı ile tanıştı.Ant Yapı EQ Dergisi eidtörleri Toploğlu ile röportaj yaptı...

Fatih Terim Alaçatı'daki evini Mehmet Okur'a kiraya verdi

Fatih Terim, Alaçatı'daki taş evibi Türkiye basketbolunun efsane isimleri arasında bulunan ve NBA'da oynayan Mehmet Okur'a kiraladı.

Gonca Vuslateri ve Mehmet Turgut komşu oldu!

Ulus’tan Cihangir’e taşınan Gonca Vuslateri, eski sevgilisi Mehmet Turgut'la ilgili olarak, "Kendisi artık komşum. Bundan sonra bizi daha sık görürseniz, şaşırmayın." dedi.

mehmet turgut Ala Portreler sergisi izmir Haberi

mehmet turgut Ala Portreler sergisi izmir


Fotoğrafçı Mehmet Turgut'un, "Âlâ Portreler" sergisi; İstanbul ve Ankara'dan sonra şimdi de İzmir'de. Usta olabilmek için gereken 3 kavram; zaman, sabır ve sadakat hakkında görüşlerini anlatan 9 usta ismin video ve portrelerinin yer aldığı "Âlâ Portreler" sergisi; 20 Nisan-4 Mayıs 2014 tarihleri arasında Bayraklı Tower'da İzmirli sanatseverlerle buluşacak. 


HaberTürk...