07 / 05 / 2024

Mehmet Tuzanın kitabı

Mehmet Tuzanın kitabı

Yapı sektörünün öncü kuruluşlarından Pakpen AŞ’nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, tüm iş ve yaşam deneyimlerini “Tuza’nın Penceresinden” kitabında topladı.

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Aydın'ın Uruguay’da villa inşa ettireceği ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın kurucusu Mehmet Aydın'ın Uruguay’da Fernandino isimli bir iş insanıyla konut projesi için anlaştığı ortaya çıktı. Proje ile  Maldonado şehrinde yer alan Laguna Del Sauce’de 12 villa inşa edilecekti. 

Mehmet Aydın'ın kaçak villası mühürlendi!

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye teslim olan Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıkmıştı. Söz konusu villa mühürlendi.

Mehmet Aydın'ın Giresun'da kaçak villa yaptırdığı ortaya çıktı!

Çiftlikbank kurucusu Mehmet Aydın'ın Giresun Espiye'de kaçak villa inşa ettirdiği ortaya çıktı. Kaçak villa için yıkım kararı alındı. 

Mehmet Vargün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndaki görevinden alındı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Alt yapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Vargün görevden alındı. 

Tosuncuk Mehmet Aydın Giresun’da villa yaptırmış!

Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL’den fazla dolandırıp kaçan Mehmet Aydın'ın Giresun’da yaptırdığı villlada bir kez kalabildiği ortaya çıktı..

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Mehmet Çakın kimdir?

Mehmet Çakın, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Uşak Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Mehmet Çakın kimdir? Mehmet Çakın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Demir Grup’tan Sivas-Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabına destek!

Sivas- Milli Mücadele’nin 108 Günü kitabının lansmanı yapıldı. Demir Grup desteğiyle okuyucuyla buluşan kitap Yekta Kopan moderatörlüğünde düzenlenen bir söyleşi eşliğinde tanıtıldı...

Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girdi!

Çiftlik Bank sistemiyle 132 bin kişiyi 1 milyar TL’den fazla dolandırıp kaçan Mehmet Aydın Bolivya'da inşaat işine girip yatırım yaptığı öğrenildi.

Mehmet Aydın'ın Beykoz'daki villası için icra işlemi başladı!

511 milyon liralık vurgunun ardından Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın Beykoz Acarkent'teki kiralık villasına baskın düzenlendi. 

Mehmet Aydın Uruguay'da zenginlerin yaşadığı siteden ev aldı!

Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın geçen sene Uruguay'a giderek son model bir araç, bir malikâne ve bir yat aldığı ortaya çıktı.

Mehmet Aydın Uruguay’daki yeni evi ortaya çıktı!

Çiftlik Bank’ın sahibi olarak Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Mehmet Aydın’ın Uruguay’da yaşadığı ev ortaya çıktı...

Mehmet Tuzanın kitabı Haberi

Mehmet Tuzanın kitabı

1944 doğumlu Mehmet Tuza’nın çocuk yaşta başlayan iş hayatını, dönemin sosyal ve ekonomik olaylarıyla buluşturarak sunan kitap, okuyucusunu 1950’lerden bugüne uzanan bir yolculuğa çıkarıyor.


Çocuk yaşta iş hayatına çeşmecilikle başlayan Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza, hayat hikayesini ve tecrübelerini “Tuza’nın Penceresinden” adlı kitapta bir araya getirdi. Ekonomik, siyasal ve sosyal açıdan, Türkiye’nin tarihine yolculuk da yapan kitap için Tuza, şunları söyledi: “Bu kitap, yokluk ülkesi Türkiye ve yoksunluklarıyla Konya tarihine de ışık tutuyor. Kitap aynı zamanda ‘Çeşmeci Mehmet Usta’dan Pakpen Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuza’ya dönüşmemin kitabı. Aslında benim için, hiç değişmediğimin hikayesi… Bana doğduğum yıllarda, hayatın ‘bahşetmemiş gibi’ göründüğü her şeyi, çok çalışarak nasıl var ettiğimi anlatma vakti gelmişti. Yaşamımı, Türkiye’nin siyasi ve ekonomik tarihine değinmeden anlatmak ise...