05 / 05 / 2024

mehmet ülker Yıldız Holding

mehmet ülker Yıldız Holding

2013 yılını yüzde 55 büyüyerek 310 milyon liralık ciro ile kapatmayı öngören Uno, yeni yatırımlar için de düğmeye bastı. Murat Ülker, Yıldız Holding'in ekmek üreticisi Uno'daki hisse oranını yüzde 60'a yükseltti.

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Cevahir İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy, İlker Çetinel ve Zeynep Cevahir Paşalıoğlu tarafından kuruldu.

Ev alacaklara deprem riskine karşı yeni bina önerisi!

Turgut Özal Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ülker, konut tercihi konusunda uyarıda bulundu.

Nisa Hırdavat İnşaat Reklam Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa Hırdavat İnşaat Reklam Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Mehmet Ülker tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'de arsa tahsisleri için ön talepler alınıyor!

Türkiye'nin ilk Silah İhtisas Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) arsa tahsisleri için ön talepler alınmaya başlandı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz: "2017 yılı itibarıyla talep patlaması bekliyoruz." dedi.

Silifke'deki Şehit Mehmet İlker Şahin'in ailesine ev!

HAKKARİ'NİN merkeze bağlı Ağaçdibi Köyü kırsalında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan uzman çavuş Mehmet İlker Şahin'in ailesine, Taşucu Mahallesi TOKİ Konutlarında bulunan bir daire ücretsiz olarak verildi.

Bursa İznik Ülker Aktar Huzurevi'nin temeli atıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, İznik ilçesine yapılacak 100 yataklı İznik Belediyesi Ülker Aktar Huzurevi'nin temel atma törenine katıldı.

Kırıkkale'de Silah İhtisas OSB'si kuruluyor!

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı projesinin yeniden ihale edildiğini belirterek, "Kırıkkale, ülke savunmasının başkenti.'' dedi

Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir?

Mehmet İlker Haktankaçmaz Kırıkkale Valisi olarak atandı. Peki, Mehmet İlker Haktankaçmaz kimdir? Mehmet İlker Haktankaçmaz bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ertemel Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertemel Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hayrettin Ertemel ve Mehmet İlker Ertemel ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Bağcılar, Göztepe Mahallesi, İstoç 2.Cadde Caddesi'nde kuruldu.

Oruçreis Mahallesi İlkokulu’nun temeli atıldı!

Oruçreis Mahallesi’nde düzenlenen temel atma törenine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Nursel Reyhanlıoğlu, Mehmet Uğur Dilipak, Mehmet İlker Çitil, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç da katıldı...

Murat Ülker, Sabri Ülker adına yurt yaptıracak!

Yıldız Holding, Uluslararası Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi arsasına 232 yatak kapasiteli öğrenci yurdu yaptırıp Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlayacak. Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu adıyla hizmet verecek yurdun protokolü imzalandı.

Murat Ülker, Esenler'de Sabri Ülker Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Esenler’i ziyaret etti. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’nun eşlik ettiği gezide Ülker, babası Sabri Ülker adına açılan Gençlik Merkezi’ni de ziyaret etti.

Ali Ülker Sağlam GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sağlam GYO yönetim kuruluna seçilen Ali Ülker, Ahmet Özokur, Ataman Yıldız, Mahmut Mahir Kuşculu, İbrahim  Taşkın, Mehmet Atila  Kurama'nın görev taksimi ile şirketin temsil ve ilzamı konularını görüşmek üzere şirket merkezinde toplanıldı

mehmet ülker Yıldız Holding Haberi

mehmet ülker Yıldız Holding

2013 yılını yüzde 55 büyüyerek 310 milyon liralık ciro ile kapatmayı öngören Uno, yeni yatırımlar için de düğmeye bastı. 2015'e kadar 90 milyon dolarlık yeni yatırım yapacak olan Uno, paketli ekmek pazarında artan talebi karşılamak için beş yeni üretim tesisi kuracak. UNO'nun, İstanbul ve Ankara dışındaki ilk tesisi İzmir'de faaliyete başlayacak. UNO, 2012 yılını 201 milyon lira ciro ile kapatmıştı


Uno'nun yeni dönem projelerine ilişkin detayların paylaşıldığı basın toplantısı, Yıldız Holding Mali İşler Başkanı Dr. Cem Karakaş, Uno Yönetici Ortak ve CEO'su Federico Caruncho ile Uno Yönetim Kurulu Başkanı Hasip Gençer'in katılımıyla gerçekleşti.


Yıldız Holding'in gıda vizyonunu ve Uno ile ilgili hedeflerini anlatan Yıldız Holding Mali İşler Başkanı Dr. Cem Karakaş; "Yıldız Holding olarak Uno'ya 2008 yılında ilk yatırımımızı gerçekleştirdik. Aradan...