02 / 05 / 2024

Mehmet Üstün kim

Mehmet Üstün kim

Arkadaşı Selim Başdemir ile birlikte 2008 yılında Kavi Yapı’yı kuran Mehmet Üstün kimdir? Mehmet Üstün inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Mehmeh Üstün'e dair merak ettikleriniz...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Mehmet Üstünkaya No:1903 Tesisi Hizmete Açıldı!

Uzun zamandır halde bulunan olan Akatlar Mehmet Üstünkaya No:1903 Sosyal Tesisi, Beşiktaş Belediyesi ve BJK tarafından yapılan ortak çalışmaların ardından hizmete açıldı...

BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri'ne iki ödül!

Yüksek Mimar Feza Koca imzası taşıyan No:1903 BJK Akatlar Mehmet Üstünkaya Sosyal Tesisleri, Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde iki farklı ödülün sahibi olmayı başardı. 

Emin Üstün, Bursalı iş adamlarıyla buluştu.

Emin Şirketler Grubu (Eminevim) Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Bursa’da katıldığı 2 ayrı panelde, Bursalı iş adamlarıyla buluşarak, ortaklıkta yeni vizyon arayışları ve girişimcilik konusundaki bilgi ve birikimlerini aktardı.

Mehmet Aygün: Talep olan her yerde otel açacağız!

Titanic Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, "Yurtiçinde ve yurtdışında otel ihtiyacı olan her yerde biz var olacağız" sözleriyle yeni yatırımlar konusunda iştahlı olduklarını dile getirdi.

Emlak alım satım harcını kim öder?

Tapu dairesinde yapılan emlak alım satım işlemleri, alıcı ve satıcının yapacağı müracaat üzerine gerçekleşiyor. Peki, emlak alım satım harcı ne kadar? Emlak alım satım harcını kim öder?

Mehmet Ergün Turan 27 Ekim'de Kastamonu'yu ziyaret edecek!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, 27 Ekim Salı günü Kastamonu’da bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

Mehmet Ergün Turan Kocaeli'de emeklilerle bir araya gelecek!

TÜED Karabük Şube Başkanı Celal Bulut, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan’ın Çarşamba günü Karabük’e geleceğini ve aynı gün saat 11:00’de Tüccarlar Kooperatifi Düğün salonunda bir toplantı düzenleneceğini açıkladı.

Mehmet Ergün Turan: 2016 Kahramanmaraş için güzel yıl olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile yardımcısı Mehmet Özçelik, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u makamında ziyaret etti.

Mehmet Ergün Turan Karşıyaka Stadı'ndaki çalışmaları denetledi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, idare yetkilileriyle birlikte Karşıyaka İlçe Stadı'ndaki inşaat çalışmalarını denetledi.

Binali Yıldırım Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı ödülünü aldı!

AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım'a, bakanlığında katkı sağladığı Demir İpek Yolu Projesi'nden dolayı 'üstün hizmet nişanı' verildi.

Emin Üstün: 2015 gayrimenkul sektörünün altın yılı oldu!

Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını kolaylaştıran Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulundu.

Mehmet Üstün kim Haberi

Mehmet Üstün kim

Mehmet Üstün kimdir?

Mehmet Üstün, aslen Trabzonlu olup Mehmet Üstün, 1981 İstanbul doğumludur. Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat bölümü mezunudur. Üniversite eğitimine devam ederken iş hayatına da atılan Üstün, öncelikle Cevahir İnşaat’ta alışveriş merkezi ve otel projesinde görev aldı. 


Mehmet Üstün, Vakko’nun Nakkaştepe’de yer alan Genel Müdürlük binasının sorumluluğunu aldı. Daha sonra da Kavi Yapı’da başkan oldu. 


Ortaokuldan itibaren sınıf arkadaşı olan Selim Başdemir ile Mehmet Üstün, 2008 yılında Gürbaşlar Grup bünyesinde Kavi Yapı’yı kurdu.  Selim Başdemir’in 2007 yılında Türkiye’ye dönüşü ile birlikte, inşaat sektöründeki canlılığı fark eden ortaklar bu şekilde Kavi Yapı’yı hayata geçirmiş oldu. 


Mehmet Üstün Aziz Torun’u örnek alıyor..

Torunlar G.Y.O. ‘nun Yönetim Kurul Başkanı Aziz Torun’u örnek aldıklarını söyleyen Mehmet Üstün, etkilendikleri diğer firmanın ise Rönesans olduğunu söyledi.  




Home Aves...