09 / 05 / 2024

Mehmet Veysi Bilgin

Mehmet Veysi Bilgin

Özabal Çelik Boru tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mehmet Veysi Bilgin Özbal Çelik Boru yönetim kurulu üyesi oldu. Haberin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz...

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Şerif Özen ve Mehmet Veysi Özen ortaklığında kuruldu.

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat Malzemeleri Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bilgin Reklam Pazarlama İnşaat Malzemeleri Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Mehmet Bilgin tarafından kuruldu.

İmv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Veysi Sarıgül tarafından Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ariya Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ariya Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Emin Bilgin tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Altınçağ İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmeh Galip Sarıgül, Mehmet Veysi Sarıgül ve Mehmet Şahin Sarıgül ortaklığında 300 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Bend Turizm Otelcilik İnşaat Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bend Turizm Otelcilik İnşaat Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Veysi Fidan tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Fatih, Nişanca Mahallesi, Türkeli Caddesi'nde kuruldu.

Mehmet Veysi İpek: Güneydoğulu gazetecilerin konut sorunu çözülecek!

Güneydoğulu gazetecilerin konut sorunu çözülecek. Mardin Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Veysi İpek, gazetecilerin konut ihtiyaçlarının giderilmesi için TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile görüştü.

Mehmet Veysi Bilgin Özbal Çelik Boru yönetim kurulu üyesi oldu!

Özabal Çelik Boru tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mehmet Veysi Bilgin Özbal Çelik Boru yönetim kurulu üyesi oldu. Haberin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz...

Marla Yapı Mimarlık Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marla Yapı Mimarlık Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Çona, Seyit Sinan Ekşi, Mehmet Veysi Aslan, Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

KBK Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KBK Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Ersal Köktürk, Mehmet Karataş, Mehmet Nihat Bilgin tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu

Mehmet Topal ve eşi, bebek için ev değiştirdi!

Geçtiğimiz yıl İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal, şimdilerde çok heyecanlı günler geçiriyor. Ünlü futbolcu ve 7 aylık hamile olan eşi Selda Topal, 'Mehmethan' adını verecekleri erkek bebekleri doğmadan önce evlerini değiştirdi

Mehmet Veysi Bilgin Haberi

Mehmet Veysi Bilgin

Özabal çelik Boru tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulunca, 


1) Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğinde istifa eden Sn. Kubilay Kırman'ın 10.01.2014 tarihli istifasının kabulüne


2) Sn. Kubilay KIRMAN'dan boşalan üyeliğe, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun ("TTK") 363. Maddesine göre, toplanacak ilk genel kurulun onayına tabi olmak ve toplanacak ilk genel kurula kadar görev yapmak üzere T.C. uyruklu, 37300486326 T.C. kimlik numaralı veçamlıca Mah. Seçil Kent Sitesi No:21 Kuyuluk-Mezitli/MERSİN  adresinde mukim Sn. Mehmet Veysi BİLGİN'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atanmasına,


3)Sn. Kubilay KIRMAN'ın, 10.01.2014 tarihli istifa mektubuna istinaden kendisinin bağımsız yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmesi neticesinde boşalan Kurumsal Yönetim Komitesi başkanlığına işbu yönetim kurulu kararı ile bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atanan Sn. Mehmet Veysi BİLGİ'in atanmasına;


4)Sn. Kubilay KIRMAN'ın,10.01.2014 tarihli istifa mektubuna istinaden...