06 / 05 / 2024

Mehmet Veysi Fidan

Mehmet Veysi Fidan

Bend Turizm Otelcilik İnşaat Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Veysi Fidan tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Fatih, Nişanca Mahallesi, Türkeli Caddesi'nde kuruldu.

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Şerif Özen ve Mehmet Veysi Özen ortaklığında kuruldu.

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Favem Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Taahhüt Temizlik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Osman Taşdemir ve Mehmet Veysi Işık ortaklığında kuruldu.

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

ZM Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZM Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Fidan tarafından kuruldu.

İmv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmv İnşaat Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Veysi Sarıgül tarafından Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Altınçağ İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınçağ İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmeh Galip Sarıgül, Mehmet Veysi Sarıgül ve Mehmet Şahin Sarıgül ortaklığında 300 bin TL sermaye bedeli ile Pendik'te kuruldu.

Erzurum'da Fidan Üretim Merkezi hizmete açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin iştiraklerinden Çevre Temizlik, Ağaç, Peyzaj ve Enerji Ticaret Sanayi Anonim Şirketi'nin (ÇETAŞ) Fidan Üretim Merkezi törenle hizmete girdi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeşillik, güzellik, temizlik ve peyzaj çalışmalarının önemli olduğuna dikk

Bend Turizm Otelcilik İnşaat Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bend Turizm Otelcilik İnşaat Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Veysi Fidan tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Fatih, Nişanca Mahallesi, Türkeli Caddesi'nde kuruldu.

Yuntdağı'na 20 bin fidan dikilecek!

Proje kapsamında Antep fıstığı ve ceviz üretimine teşvik etmek amacıyla 14 bin adet aşısız ve 6 bin adet aşılı fidan dağıtacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, fidanların 15 Şubat'a kadar temin edileceğini hatırla

Mehmet Veysi İpek: Güneydoğulu gazetecilerin konut sorunu çözülecek!

Güneydoğulu gazetecilerin konut sorunu çözülecek. Mardin Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Veysi İpek, gazetecilerin konut ihtiyaçlarının giderilmesi için TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ile görüştü.

Can Fidan Peyzaj İnşaat Nakliyat Madencilik Medikal Mobilya Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Fidan Peyzaj İnşaat Nakliyat Madencilik Medikal Mobilya Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ferit Fidancan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mehmet Veysi Bilgin Özbal Çelik Boru yönetim kurulu üyesi oldu!

Özabal Çelik Boru tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Mehmet Veysi Bilgin Özbal Çelik Boru yönetim kurulu üyesi oldu. Haberin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz...

Marla Yapı Mimarlık Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marla Yapı Mimarlık Dış Ticaret İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Çona, Seyit Sinan Ekşi, Mehmet Veysi Aslan, Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Mehmet Veysi Fidan Haberi

Mehmet Veysi Fidan

Bend Turizm Otelcilik İnşaat Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Veysi Fidan tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Fatih, Nişanca Mahallesi, Türkeli Caddesi'nde kuruldu.


Bend Turizm Otelcilik İnşaat Tarım Hayvancılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence...