27 / 04 / 2024

Mekke Gate Projesi ne zaman tamamlanacak

Mekke Gate Projesi ne zaman tamamlanacak

20 etaptan oluşan projenin 2 etabını yapım işini bir yabana ortakla birlikte Atlas Group üstlendi. Atlas Group Başkanı Mehmet Ceylan, 2 milyar dolarlık bir işe imza attıklarım ve çok yakında projeye başlayacaklarım söyledi.

AP Forest Gate'de yaşam başladı! Hemen tapu, hemen teslim!

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede yaşam başlamış olup hemen teslim, hemen tapu fırsatı ile son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

AP Forest Gate projesinde 0,69 faiz, 15 yıl vade fırsatı! Teslimler Temmuz'da! 

AP Forest Gate projesi Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Projede 0,69 faiz, 15 yıl vade ve kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte AP Forest Gate projesi ile ilgili merak edilenler...

Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Şani İnşaat imzası taşıyan Ap Forest Gate projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Ap Forest Gate projesi nerede inşa ediliyor? Ap Forest Gate projesi konut fiyatları ne kadar? İşte Ap Forest Gate projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Ap Forest Gate projesi satışta! İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi! 

Şani İnşaat imzalı Ap Forest Gate projesi için düğmeye basıldı. 72 adet daireden ve 6 adet 5+1 müstakil villa geliyor.

Antalya'da 120 dairelik City Gate projesi yükseliyor!

Antalya'da çok sayıda konut projesini hayata geçiren Sanax İnşaat Enerji, şehrin kapısı olarak nitelendirilen içerisinde 120 dairenin yer aldığı City Gate projesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediyor. 

Mekke-Medine hızlı tren hattı açıldı!

Mekke-Medine arasındaki mesafeyi 1 saate düşürecek Harameyn Hızlı Tren projesi hizmete açıldı. 

Haremeyn Hızlı Tren Projesi'nde sona gelindi!

Mekke, Medine ve Cidde arasındaki trafik yoğunluğunu azaltmak için yapılan Haremeyn Hızlı Tren Projesi'nde son aşamaya gelindi. Projenin yılda 60 milyon yolcuya hizmet vermesi planlanıyor.

Belgravia Gate tüm hızıyla devam ediyor!

ANT Yapı'nın İngiltere'deki projesi Belgravia Gate, tüm hızıyla devam ediyor. Proje 10 bin metrekare büyüklüğünde ve 40 milyon pound yatırım bedeline sahip.

Kings Gate projesi Türkiye'de tanıtıldı!

İNGİLTERE’NİN önde gelen konut üreticilerinden Residential by Land Securities, Londra’nın merkezinde bulunan lüks konut projesi Kings Gate’i Türkiye’de tanıttı.

West Gate Residence Ankara satış ofisi!

West Gate Residence Ankara satış ofisi bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. West Gate Residence projesi toplam 700 adet konut ve 43 adet cadde mağazasından meydana geliyor...

ACK Gate of Anatolia'da faizsiz taksitlerle! Metrekaresi 2.600 TL'ye!

ACK Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 600 TL 'den başlıyor. Projede faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği de yapılıyor.

Gate of Anatolia Sancaktepe'de faizsiz ödeme seçenekleriyle!

Gate of Anatolia Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler için faiz uygulanmadan ödemeler yapılıyor. Yüzde 1 KDV uygulanan projede dairelerin metrekare birim fiyatları 2.600 TL'den başlıyor.

Sancaktepe Gate of Anatolia'da metrekaresi 2.600 TL'ye! 0 faizle!

Sancaktepe Gate of Anatolia projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 600 TL 'den başlıyor. Proje kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor.

Mekke Gate Projesi ne zaman tamamlanacak Haberi

Mekke Gate Projesi ne zaman tamamlanacak


Atlas Group, Suudi Arabistan'da yapımına başlanacak olan "Mekke Gate Projesi" ile 128 bin konut inşa edecek. 20 etaptan oluşan projenin 2 etabını yapım işini bir yabana ortakla birlikte Atlas Group üstlendi. Atlas Group Başkanı Mehmet Ceylan, 2 milyar dolarlık bir işe imza attıklarım ve çok yakında projeye başlayacaklarını söyledi. Ceylan, Proje kapsamında inşa edilecek dairelerin dünya genelinde satışa sunulacağım...