09 / 05 / 2024

Mekke Valisi Prens Khaled Al Faysal

Mekke Valisi Prens Khaled Al Faysal

Mekke'de ulaşımın daha sağlıklı hale getirilmesi amacıyla yeni tünel ve yollar için 500 milyon dolarlık anlaşma İmzalandı

Prens Harry ve Meghan Markle kirasını zor ödüyor!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markl yeni hayatlarına Kanada'da devam ediyor. Çiftin kirasını zor ödediği iddia ediliyor.

Prens Harry ve Meghan Markle Kanada'ya taşınıyor!

Prens Harry ve Meghan Markle, İngiltere Kraliyet Ailesi’ndeki görev tanımları netleşene kadar Kanada'da yaşayacaklar.

Mekke'de ücretlerini alamayan inşaat işçilerinin grevi sürüyor!

Baytur firmasının Suudi Arabistan'ın Mekke kentindeki şantiyesinde çalışan ve ücretleri aylardır ödenmeyen işçiler tarafından başlatılan grev ikinci gününü tamamladı...

Kilis Valisi Recep Soytürk hastane inşaatını inceledi! 

Kilis Valisi Recep Soytürk yeni hastanenin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Daha sonra Vali Sotürk, Oylum Höyük ve müze olarak dizayn edilecek Tarihi Sabunhane binasında incelemelerde bulundu. 

Prens Harry Malibu'dan ev alacak!

Prens Harry, ABD'li eşi Meghan Markle için Malibu'da ev bakmaya başladı. Harry, yeni evleri için 7 milyon dolar (41 milyon TL) bütçe ayırdı.

Prens Harry ve Düşes Meghan'ın ev tadilatı 2,4 milyon sterline mal oldu! 

İngiltere'de Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan Markle'ın Nisan'da taşındıkları evin tadilatının vergi mükelleflerine 2,4 milyon sterline mal olduğu açıklandı. 

Meghan Markle ve Prens Harry'nin  3 milyon dolarlık tadilatına tepki!

Kensington Sarayı'ndan taşınan Meghan Markle ve Prens Harry'nin yeni evleri için yaptırdıkları 3 milyon dolarlık tadilatın masrafı tepkilere neden oldu.

İstanbul Valisi 18 bina ve çevresinde risk analizi yapılacağını açıkladı!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Yahya Kemal Mahallesi Akıncı Sokak'ta istinat duvarının yıkılmasının ardından bir binanın çöktüğü alanda incelemelerde bulundu. Çöken binayla ilgili açıklama yapan vali, yıkılacak binaların güvenlik gerekçesiyle boşalttığını belirtti.

Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşınacak!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi Meghan Markle ve Prens Harry ünlü Kensington Sarayı'ndan taşınıp Windsor'da Kraliçe Elizabeth'in hediye ettiği Frogmore Kır Evi'ne taşınacak.

Prens Selman Riyad'a eğlence merkezi kuracak!

Veliaht Prens Muhammed bin Selman, başkent Riyad'da eğlence merkezi kurmak için hazırlıklara başladı.

Yalova Valisi Muammer Erol'dan deprem açıklaması!

Yalova Valisi Muammer Erol, deprem sonrasında ilk resmi açıklama yaptı. Erol, ''Birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar düşmemiştir" ifadelerini kullandı.

Gaziantep Valisi Davut Gül'den hayırseverlere arsa bağışı çağrısı!

Gaziantep Valisi Davut Gül, Okul Aile Birliği Başkanları ile bir araya gelerek istek, öneri ve şikayetleri dinledi. Vali Gül, hayırseverlerden okul yaptırmak için arsa bağışı çağrısında bulundu. 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu!

9'u kaymakamlık görevlerinden olmak üzere 20 il için yeni valilerin atamaları yapıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya oldu..

Mekke Valisi Prens Khaled Al Faysal Haberi

Mekke Valisi Prens Khaled Al Faysal

Mekke Valisi Prens Khaled Al Faysal, Bin Ladin grubu ile imzalanan yeni anlaşma çerçevesinde yeni yol, köprü ve tünellerin inşa edileceğini duyurdu.

         

Yeni anlaşmaya göre Mekke'nin giriş ve çıkışlarından ayrıca çeşitli noktalarından direk Kabe'ye ulaşılması amacıyla inşa edilecek olan bu projelerle Kabe'ye gidiş gelişler daha hızlı ve sağlıklı...