02 / 05 / 2024

Meklas Group fabrika 2015

Meklas Group fabrika 2015

Ticari araçlar için hava süspansiyon körükleri üreten Meklas Group, 2014 yılında yüzde 27 büyüdü. Meklas Group Genel Müdürü Selçuk Çelik, geçen yıl gerçekleştirdikleri yatırımla üretim kapasitesini yüzde 30 artırdıklarını belirtti..

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Nova Fashion Group, Samsun’a 30 milyon euroluk yatırımla fabrika kurmak için kolları sıvadı. Grubun erkek giyim markası Hemington, 2025 yılına kadar 50, kadın markası Knitss ise 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Otomobil devi açıkladı, piyasalar buz kesti! Fabrika çıkışlı 2. el dönemi mi başlıyor?

Renault Group Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Doğu yaptığı açıklamada Türkiye'de yenilenmiş araç (fabrika çıkışlı 2. el) satma konusuyla ilgili araştırmalar yaptıklarını dile getirerek, "Şu anda bunun üzerinde çalışıyoruz. Son aşamalara geldik, inşallah onu Türkiye'de lanse ederiz." diye konuştu

Taha Group, Erzurum'da 2 yeni fabrika açıyor!

Erzurum'a tekstil yatırımlarını çekmek amacıyla geçen yıl temeli atılan Tekstilkent Projesi'nde yer alan 4 fabrikadan ikisinde Taha Group'un şirketi Yavuz Tekstil üretime geçecek...

Kar Group'tan 20 milyon liralık fabrika yatırım!

Kar Group, yapı kimyasalları üretimi yapacak fabrikasını 20 milyon liralık yatırımla Elazığ'da hayata geçiriyor.

Zehnder Group'tan Manisa'da 20 milyon avroluk yatırım!

Havlupan ve radyatör üreticisi Zehnder Group, Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açtı. 20 milyon avroya kurulan fabrika 220 kişiye istihdam sağlayacak.

Toyo Ink Group'tan Manisa OSB'ye 30 milyon liralık fabrika!

Japonya merkezli Toyo Ink Group, Türkiye'de yatırıma devam edeceklerini açıkladı. Şirket, Manisa OSB'de 30 milyon liralık fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Etrofil, Yalova'da fabrika kurdu!

Acme Group’a ait Etrofil, Yalova'da 20 milyon euroluk yatırımla yeni fabrika açtı. 250 kişiye istihdam sağlamayı hedefleyen şirket, üretiminin yüzde 95’ini ihraç etmeyi planlıyor.

Meklas Group, Bursa OSB’de 5. fabrikasını açacak!

Bursa'da 4 ayrı fabrikada hava süspansiyon körükleri üreten Meklas Group, 2016 Ocak ayında 5.fabrikasını açacak.

Hamat Group İzmir'de fabrika kuruyor!

İsrail'in en büyük banyo, mutfak ekipmanları ve armatür üreticilerinden biri olan Hamat Group, İzmir'de fabrika kuruyor. Hamat'ın yapacağı yatırıma bir Türk şirketi ortak olacak.

Meklas Group yeni fabrika yatırımını bu yıl tamamlayacak!

Ticari araçlar için hava süspansiyon körükleri üreten Meklas Group, 2014 yılında yüzde 27 büyüdü. Meklas Group Genel Müdürü Selçuk Çelik, geçen yıl gerçekleştirdikleri yatırımla üretim kapasitesini yüzde 30 artırdıklarını belirtti..

Meklas Group 2 yılda 15 milyon dolar yatırım yapacak!

Geçen yıl başlattığı yatırım hamlesini bu yıl da sürdüren Meklas Group, toplam 15 milyon dolarlık yatırım yapacak. Yıl sonuna kadar bir milyon 350 bin adet üretim hedefleyen grup, Ar-Ge merkezi olmayı planlıyor..

Meklas Group AR-GE merkezi olmayı hedefliyor!

Geçen yıl başlattığı yatırım hamlesini bu yıl da sürdüren Meklas Group, toplam 15 milyon dolarlık yatırım yapacak. Yıl sonuna kadar bir milyon 350 bin adet üretimle, Ar-Ge merkezi olmayı planlıyor.

Sipil Group İzmir'de konut sektörüne girdi!

Yurtdışında vve yurtiçinde 150 fabrika kuran Sipil Group, konut sektörüne girdi. İlk projesine İzmir Bornova'da inşaatı süren butik apartmanla başlayan firma, İzmir'de şimdi daha büyük projelere hazırlanıyor...

Meklas Group fabrika 2015 Haberi

Meklas Group fabrika 2015

Ticari araçlar için hava süspansiyon körükleri üreten Meklas Group, 2014 yılında yüzde 27 büyüdü. Geçen yıl gerçekleştirdikleri yatırımla üretim kapasitesini yüzde 30 artırdıklarını belirten Meklas Group Genel Müdürü Selçuk Çelik, bu yılki yatırım programlarında ise Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 17 bin metrekarelik fabrika inşaatını tamamlanın bulunduğunu açıkladı. Çelik, "Bugün itibarıyla Bursa OSB ve Bursa Serbest Bölge'de dört ayrı fabrika binasında faaliyet gösteriyoruz. Yıllık üretim kapasitemiz 1.5 milyon adet" dedi. 


İnşaatı süren tesisin devreye girmesiyle 34 bin metrekare kapalı alanda üretim yapar konuma ulaşacaklarını belirten Selçuk Çelik, "2014 yılında üretim adedimizi 1 milyonun üzerine çıkardık. 

Bu yıl 1 milyon 350 bin adet üretim hedefliyoruz" diye konuştu. Çelik, üretimin yüzde 30'unu OEM ve ilk üretici grubuna yönlendirdiklerini ifade ederek, yatırımlarla üretimin yüzde 50'sini...