18 / 05 / 2024

meksika Tecpan de Galeana depremi

meksika Tecpan de Galeana depremi

Meksika' nın Guerrero eyaletindeki Tecpan de Galeana yakınlarında 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 10 kilometre derinlikte meydana gelen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi...

Meksika Merkez Bankası'ndan Bitcoin açıklaması!

Meksika Merkez Bankası Başkanı Alejandro Diaz de Leon, Bitcoin'in yüksek risk barındırdığını dile getirerek, Bitcoin'i para birimi olarak görmediğini dile getirdi.

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

Meksika'da 2017 yılındaki depremde çöken okulun sahibine 31 yıl hapis cezası!

Meksika'da 2017'de yaşanan  7,1 büyüklüğündeki depremde çöken ve içindeki 19'u çocuk 26 kişinin hayatını kaybettiği okulun sahibi 31 yıl hapse mahkum edildi.

Meksika'da yeni havalimanı projesi iptal edildi!

Meksika'da başkent Mexico City'de yapılması planlanan 13,3 milyar dolarlık yeni havalimanı projesi referandumla iptal edildi.

Meksika duvarının inşaatına bütçeden para yok!

ABD'de kongresinde Meksika sınırına inşa edilecek duvar için bütçe ayrılmadı. Bütçe için Cuma günü onay günü bitecek.

İzmir Eşrefpaşa caddesindeki çalışmalar için meksika modeli önerildi!

İkiçeşmelik yokuşu olarak bilinen tarihi Eşrefpaşa Caddesi'nde yol ve kaldırım düzenleme çalışmalarının ardından manzara yine değişmedi. İzmir'e yakışmayan görüntüler için 'Meksika' modeli önerildi.

New York'un emlak değeri 1 trilyon doları aştı!

ABD'NİN New York kentinin emlak değeri tarihinde ilk kez 1 trilyon doları aştı. Meksika'nın 2014'teki gayri safi yurt içi hasılası 1 trilyon dolardı. New York'un emlak değeri bu rakamı geçti.

Mustafa Süzer, Dominik ve Meksika'ya yatırım yapacak!

ABD'de gayrimenkul, Hırvatistan'da finans, Arnavutluk'ta da enerji yatırımı yapan Süzer'in yeni rotaları Dominik ve Meksika olacak. Grubun dikkati ağırlıkla yurtdışı projelerde.

Türkiye'de gayrimenkuldeki varlık balonu iyi yönetilmeli!

Yatırım bankacısı Ozan Özkural,"Türkiye'de özellikle gayrimenkuldeki varlık balonu iyi yönetilmeli" diyor. Türkiye, Meksika, Mozambik, Tanzanya, Endonezya, Malezya gibi ülkelerin değer yaratmada önemli pazarlar olduğunu da söylüyor.

Samsung Engineering, Meksika'da 550 milyon dolarlık proje yapacak!

GÜNEY Kore'nin inşaat firmalarından Samsung Engineering şirketi, Meksika'da 550 milyon dolar değerinde rafineri tesisi tamiri projesini kazandı.

Rixos Küba ve Maldivler'de otel açacak!

Rixos, yeni kıtalar ve yeni ülkelerde otel açmak için düğmeye bastı. Otel zincirinin ilk durağı Küba ve Maldivler olurken, Amerika, İran, Meksika, Malezya, Vietnam gibi ülkeler de radarında

BNG, Santorini'de mağaza açıyor!

BNG, Santorini'de mağaza açıyor. Riyad’da Kraliyet Ailesi’nden Alsaud, Meksika’da dünyanın en zengin 34’üncü ailesi Salinaslar’la mağaza açan BNG, Santorini’ye de gidiyor. İspanya ve Gürcistan da sırada...

Meksika'da 6,8 şiddetinde deprem meydana geldi!

Meksika' nın Guerrero eyaletindeki Tecpan de Galeana yakınlarında 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 10 kilometre derinlikte meydana gelen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi...

meksika Tecpan de Galeana depremi Haberi

meksika Tecpan de Galeana depremi


Meksika'nın Guerrero eyaletindeki Tecpan de Galeana yakınlarında 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Deprem, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybına yol açmadı. 


ABD Jeolojik Araştırma Merkezi, depremin merkez üssünün başkent Meksiko'nun 300 kilometre kadar güneybatısında, 10 kilometre derinlikte yer aldığını bildirdi.


Başkentte yoğun olarak hissedilen sarsıntının, yüksek binalarda çalışan çok sayıda kişinin panik içinde kendini sokaklara atmasına neden olduğu...