06 / 05 / 2024

Mektebim Kolejleri sedco ortaklık

Mektebim Kolejleri sedco ortaklık

Körfez bölgesinin en büyük yatırım gruplarından SEDCO'yla ortak olan Mektebim Kolejleri, Arap Yarımadası, Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlara açılacak.

Sinpaş GYO Ankara Mektebim 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara İli Çankaya İlçesi Eğitim Tesisi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

Mektebim Okulları yedi pilot bölgede kampüs açacak!

Mektebim Okulları, STEM alanında güçlü bir adres olma hedefiyle UNESCO ile işbirliğine gitti.  Bu doğrultuda Türkiye’de yedi pilot bölgede en az bir kampüs açmayı planlıyor.

Mesut Sancak öğrencilerle bir araya geldi!

Mektebim Okulları tarafından geliştirilen M-Lead (Mektebim Liderlik, Girişimcilik ve Gelişim Modeli) Eğitim Modeli kapsamında öncü isimleri Kariyer Günleri Seminerleri kapsamında öğrencilerle buluşturuyor.

Mektebim Okulları'ndan üniversite yatırımı!

204 okul 65 kampüsü bulunan Mektebim Okulları yeni yatırımlara odaklandı. Mektebim Okulları CEO’su Fuat Sancak, gelecek yıl üniversite yatırımları için çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Mektebim Okulları FETÖ’nün okullarına talip!

Mektebim Okulları FETÖ ile mücadele sonucunda devralınan okullara talip oldu. Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko, 60 yeni kampüs açarak mevcut istihdamı iki yıl içinde 15 bine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Mektebim Okulları'ndan Kars'a eğitim kurumu!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Mektebim Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Kalko ile "Kağızman'ın Karabağ köyünde, kendi köyünde yapacağı 4 derslik okul ve gerekse merkezde 24 derslik okulun bugün protokolünü imzalayacağız" dedi.

Mektebim Okulları 1.8 milyar yatırımla 60 yeni kampüs açacak!

Mektebim Okulları 2 yılda 1.8 milyar yatırımla 60 yeni kampüs açacak. Mektebim Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Kalko; "5 yıl sonra 150 kampus ve bir üniversiteye ulaşmış olacağız" dedi.

Mektebim Okulları'ndan 16 yeni kampüs!

Çağdaş ve modern eğitim ortamı sunan Mektebim, yatırımlarını anlatmak için basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda, yeni eğitim öğretim yılına 16 yeni kampüs kazandırılacağı belirtildi.

Mektebim Okulları iki yıl içinde 60 yeni okul açacak!

Mektebim, iki yıl içinde 60 yeni okul açacak. Mektebim Okulları Kurucusu Kalko "1.5 milyar TL yatırım yaptık. Bu yıl 2 bin 500 yeni istihdam sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Mektebim Konya Selçuklu Kampüsü 2018'de açılacak!

Konya'da 16 bin metrekarelik alanda inşa edilen Mektebim Konya Selçuklu Kampüsü'nün 2017-2018 eğitim öğretim yılında açılması planlanıyor. Kampüs, iki bloktan oluşuyor.

Doğa Kolejleri satıldı!

Doğa Okulları’nın yüzde 100 hissesi için nihai satış anlaşması 20 Ağustos 2016 tarihinde (bugün) imzalandı. Satış işlemi, Metal Yapı Konut ile Fethi Şimşek ve Turkven tarafından danışmanlık verilen yabancı yatırımcılar arasındaki anlaşmanın imzalanmasıyla sonuçlanmış oldu.

Antalyaspor Tesisleri 7 Temmuz 2016'da kapılarını açacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, hem altyapıya destek verecek, hem de kulübe ek gelir sağlayacak Antalyaspor Kolejleri projesinin müjdesini verdi.

Mektebim Kolejleri sedco ortaklık Haberi

Mektebim Kolejleri sedco ortaklık

Türkiye genelinde 27 kampusuyla eğitim veren Mektebim Kolejleri, Suudi Arabistan'ın dev holdingi Economic and Development Company (SEDCO) ile dünyaya açılacak. Mektebim Kolejleri, geçtiğimiz günlerde yapılan ortaklık anlaşmasıyla yüzde 20 hisse satın almayı hedefleyen SEDCO'yla birlikte Arap Yarımadası, Türk Cumhuriyetleri ve Balkanlar'da Türk okulları açacak. Mektebim Kolejleri kurucusu Ümit Kalko, "Böyle bir yatırım grubu ile stratejik ortaklık kurmamızın temel amacı dünyaya açılmak. Türk eğitim bayrağını dünyada dalgalandırmak istiyoruz" dedi. Kalko, ortaklıkla ilgili tüm detayları ve yatırım hedeflerini SABAH'a anlattı. 


 SEDCO ile ilgili bilgi verir misiniz? 

SEDCO, gayrimenkul, finans ve bankacılık sektörlerinde uzun yıllardır faaliyet gösteren Körfez bölgesinin en büyük holdinglerinden biri. Dünyanın 45 ülkesinde yatırımları olan SEDCO, Ortadoğu'nun en büyük bankası National Commercial Bank'ın da kurucusu. 


 SEDCO'nun Türkiye'de başka sektörlerde yatırımları olacak mı? 

Bu,...