25 / 07 / 2024

Melania Trump evi

Melania Trump evi

Slovenya halkı, hemşerileri Melania ve enişteleri Donald Trump’ı bir an önce ülkelerine bekliyorlar

Donald Trump'ın çocukluk evi 3 milyar dolara satışta!

ABD Başkanı Donald Trump'ın çocukluğunu geçirdiği, New York'taki müstakil ev tekrar satışa sunuldu. Evi elden çıkarmakta bir hayli zorlanan emlakçı, Trump'ın destekçilerini gözüne kestirdi.

Trump çifti koronavirüse yakalandı: Bunu birlikte atlatacağız!

ABD Başkanı Donald Trump ile eşi Melania Trump'ın koronavirüs testleri pozitif çıktı...

Donald Trump’ın çocukluk evi geceliği 725 dolara kiralanıyor!

New York’un Jamaica Estate bölgesinde bulunan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın çocukluk evi Airbnb’den geceliği 725 dolara kiralanıyor. 

Donald Trump'ın evi kasırgayı atlattı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Saint Martin Adası'ndaki malikânesi, Irma kasırgasından hafif hasarlı kurtuldu.

Donald Trump'ın New York'taki evi kiralık!

ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'taki evi kiraya veriliyor. Başkan'ın çocukluğunu geçirdiği ev için gecelik 777 dolar isteniyor.

Donald Trump'ın St.Martin'deki evi zararına satılıyor!

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Atlantik Okyanusu'nda Karayip Denizi'nin kuzeydoğusunda 20 milyon dolara satın malikanesini 28 milyon dolara satışa çıkartmıştı. Trump, alıcı çıkmayına fiyatı indirdi.

Slovenya otel yatırımının yeni adresi!

Emlak zengini ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi Melania Trump, Slovenya’daki Sevnica Köyü'nde yaşıyordu. Sevnica Köyü ise turizmin gözdesi haline geldi....

İşte Ivanka Trump'ın yeni evi!

ABD'nin seçilmiş başkanı Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump, eşi ve çocuklarıyla birlikte Washington'da bulunan 20 milyar değerindeki bu malikaneye taşınacak.

Donald Trump'ın Trump Tower'daki evi görenleri şaşkına çeviriyor!

ABD'nin 45. Başkanı olarak seçilen Donald Trump uzun yıllardır New York'ta 5inci Cadde'de bulunan Trump Tower'ın çatı katındaki lüks evinde yaşıyor. Trump'ın Trump Tower'daki üç katlı evi görenleri şaşkına çeviriyor.

İşte Melania Trump'ın Slovenya'daki evi!

Slovenya halkı, hemşerileri Melania ve enişteleri Donald Trump’ı bir an önce ülkelerine bekliyorlar

İşte Donald Trump'ın Manhattan'daki altın kaplamalı evi!

ABD seçimlerinde Cumhuriyetçi aday Trump'ın zaferi dünyada şok etkisi yaptı. Trump, rakibi Hillary Clinton karşısında daha fazla delege toplayarak 45. ABD Başkanı oldu..

İşte Donald Trump'ın Manhattan'daki lüks dairesi!

Donald Trump bir çok evin yanında Suudi Prenslerinden birinin de yaşadığı Manhattan'daki gökdeleninde oturuyor. Trump ailesinin yaşadığı daire altın kaplama dekorasyonu ile biliniyor.İşte emlak zengini Trump'ın altın kaplama evi...

Şişli Trump Towers Residence'da icradan 4.8 milyon TL'ye satılık ev!

İstanbul 10.İcra Dairesi, İstanbul İli Şişli İlçesi'nde yer alan evi satışa çıkardı. Trump Towers Residence'da bulunan söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Melania Trump evi Haberi

Melania Trump evi

ABD Başkanlığı'na seçilen Donald Trump'ın eşi Melania'nın doğup büyüdüğü Slovenya'nın Sevnica kasabasında yaşayanlar, yeni First Lady'nin ziyaretini bekliyor. Sevnica sakinlerinden bazıları, memleketlerine artık sıklıkla gelmeseler de Melania ve ailesini hatırladıklarını söyledi. Melania'nın ailesinin yaşadığı ev, şehir merkezinden birkaç dakika uzaklıkta bulunurken, hiç kimsenin yaşamadığı "21" numaralı bu evin bakımını, Melania'nın kız kardeşinin yaptığı belirtildi. 22 numaralı evde yaşayan komşuları ise arıcılık yaptığını ve Beyaz Saray'a gönderilmek üzere 32 kovan hazırladığını belirtti. Sevnica sakinleri, hemşehrileri Melania'nın dünyanın en etkili kadınlarından biri olmasından gurur duyduklarını söylerken, kasabadaki bir pastanede özel hazırlanan "Melania" pastası satılmaya başlandı. Bir dilimi 3 avrodan satılan "Melania" pastası, prestijli görünmesi için altın renkli spreyle süslendi.



İŞTE FIRST LADY'NİN İLK EVİ

Yeni First Lady Melania Trump'ın Slovenya'daki evinde kimse...