17 / 05 / 2024

Melanie Griffith lon angeles evi

Melanie Griffith lon angeles evi

GEÇEN yıl boşanacaklarını duyuran Hollyvvood yıldızları Antonio Banderas ve Melanie Griffith, ABD'nin Los Angeles kentindeki malikânelerini yaklaşık 16 milyon dolara satışa çıkardı.

Archılon Tasarım İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Archılon Tasarım İç Mimarlık Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burç Hatunoğlu tarafından kuruldu.

Melanie Brown'un Los Angeles'taki evi satışa çıktı!

Efsane grup Spice Girls'ün yıldızlarından biri olan Melanie Brown, 38 milyon pound’luk servetini tükettiğini açıkladı. Şu anda sadece 961 poundu bulunan Mel B.'nin evinin satışına karar verildi.

Mick Jagger, sevgilisine 21 milyon TL'lik ev aldı!

İngiliz müzik grubu Rolling Stones'un solisti Mick Jagger, balerin sevgilisi Melanie Hamrick'den bebek bekliyor. Mick Jagger, Melanie'ye çocuğu için New York'ta 21 milyon liralık ev aldı.

Antonio Banderas'in Los Angelas'taki evi satışa çıkacak!

Antonio Banderas ve oyuncu eşi Melanie Griffith'in boşanma davaları sonuçlandı. Buna göre Griffith, Colorado'da yer alan malikalerini alacak. Stella adında bir kızları bulunan eski çiftin Los Angelas'taki evlerini de satışa çıkaracak.

Antonio Banderas-Melanie Griffith çifti malikanelerini sattı!

Geçtiğimiz yıl boşanan Antonio Banderas-Melanie Griffith çifti, Los Angeles'ta uzun yıllar yaşadıkları malikanelerini 16 milyon dolara sattı. Bu fiyat, bir rekor olarak değerlendiriliyor.

Antonio Banderas'ın malikanesi 16 milyon dolara satışta!

GEÇEN yıl boşanacaklarını duyuran Hollyvvood yıldızları Antonio Banderas ve Melanie Griffith, ABD'nin Los Angeles kentindeki malikânelerini yaklaşık 16 milyon dolara satışa çıkardı.

Suudi Prens Londra'daki evini 100 milyon sterline satıyor!

İngiltere’nin başkenti Lon­dra’nın Kensington bölgesinde “Milyarderler Bulvarı” olarak bilinen bölgede Suudi Prens Abdul Aziz bin Fahd’ın üç katlı evi 100 milyon sterline (yaklaşık 296 milyon TL) satılıyor...

Lon Troçki'nin Büyükada'daki köşkü 5 milyon dolara satışta!

Rus devriminin önderlerinden Leon Troçki'nin satışa sunulan Büyükada'daki köşkü, sahibini bekliyor

Melanie Griffith lon angeles evi Haberi

Melanie Griffith lon angeles evi

GEÇEN yıl boşanacaklarını duyuran Hollywood yıldızları Antonio Banderas ve Melanie Griffith, ABD'nin Los Angeles kentindeki malikânelerini yaklaşık 16 milyon dolara satışa çıkardı. Henüz mal paylaşımlarını gerçekleştirmeyen çiftin malikânelerinde 7 yatak odası, 7 banyo, yüzme havuzu, bar, dev bir bahçe ve bir müzik kayıt stüdyosu bulunuyor. 1 yıldır ayrı yaşayan çift, mal varlıklarını yarı yarıya paylaşacaklarını...