09 / 05 / 2024

Melensu Park Projesinin inşaatı başladı mı

Melensu Park Projesinin inşaatı başladı mı

Düzce Belediyesi’nin en önemli projeleri arasında yer alan Melensu Park Projesi için uygulamaya geçildi. 80 dönümlük alan üzerinde iki etaptan oluşan Melensu Park Projesi tamamlandığından Düzce’nin vitrini olacak.

Yalova Sakura Park 2. etapta peşinde yüzde 5 indirim! Hemen teslim fırsatı!

APEC Çelik Yapı Sistemleri  tarafından Yalova'da yükselen Sakura Park projesinin 2. etabında hemen teslim fırsatı ve peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı devam ediyor. Peki Sakura Park 2. etapta konut fiyatları ne kadar?

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Selenium Park'ın yeni reklam filminde 'En Güvenli Liman Konut' çağrısı!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesinin yeni reklam filmi yayınlandı. İşte merak edilen o reklam filmi...

Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu!

Nurol GYO tarafından, Nurol Park projesinin E ve K bloklarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu.

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Topkapı Deprem Parkı için 616 bin 100 TL'lik proje ihalesi!

İBB şirketi BİMTAŞ, 7 Mayıs 2020’de Topkapı Deprem Parkı projesinin hazırlanması hizmet alımı ihalesi gerçekleştirdi. 616 bin 100 TL maliyeti olan ihaleyi Aytaç Mimarlık Mühendislik şirketi aldı. Topkapı Deprem Parkı 215 metrekare alanda kurulacak...

Nurol Park konut blokları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin konut bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Nurol Park'ın ticaret bölümleri için 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin E bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Nurol Park K blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin K bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

Nurol Park j blok 2019 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin j bloğunu kapsayan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı.

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

Bomonti Queen Central Park değerleme raporu 2019!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bomonti Queen Central Park projesinin bulunduğu İstanbul ili, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 994 ada 57 parsel ile 994 Ada 54-55-56 parsellere ait değerleme raporu yayınlandı...

Nurol Park 2018 yıl sonu değerleme raporu!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kirazlı Köyü, Güneşli Çiftliği mevkiinde yer alan Nurol Park projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Melensu Park Projesinin inşaatı başladı mı Haberi

Melensu Park Projesinin inşaatı başladı mı


Düzce Melensuyu’nun her iki yakasında yapılacak olan parkın ilk etap çalışmaları için kazma vuruldu. Projenin uygulama safhasına geçtiklerini ifade eden Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy bir yıl içinde ilk etabın tamamlanacağını belirtti. Yenersoy Melensu Park Projesi’nde ilk etap yapım çalışması devam ederken, ikinci etap uygulama projelerinin de hazırlanacağını vurguladı. Melen Su Park Projesiyle, Melen Çayı üzerine yapay bir ada inşa edilirken, çevresinde ise amfi tiyatro, lunapark, kafeteryalar, aqua park, kır düğünü evleri, aile yaşam merkezi ve kapalı yüzme havuzu ile su sporları merkezi oluşturulacak. Bu proje bitirildiğinde Düzcelilerin hafta sonları gidip ailesiyle eğlenebileceği, spor yapabileceği alanlar ortaya çıkacak. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Melensu Park Projesi için söz konusu alanda hafriyat çalışmalarına başlandı. İlk aşamada 80 dönümlük...