14 / 05 / 2024

Melih Aras

Melih Aras

Yakamoz Ulaştırma Sistemleri İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aras, Melih Aras tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu.

İstanbul'da risksiz bina oranı yüzde 10 ile yüzde 20 arasında! Megakenti dönüştürmek 10-20 yıl sürebilir!

İstanbul'un kentsel dönüşümü yeniden gündeme oturdu. AYİDER Başkanı Melih Tavukçuoğlu, maddi imkan sağlanırsa, 10-20 sene arasında megakentin kentsel dönüşümle yenilenebileceğine vurgu yaptı. 

Parsel parsel sattı davasında Melih Gökçek'e kötü haber!

Birbirlerine yönelik ağır hakaretlerle mahkemelik olan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç arasındaki davada karar çıktı. Mahkeme Melih Gökçek'in açtığı 50 bin TL'lik tazminat davasını reddetti.

Melih Gökçek: Yatırımda rekor üstüne rekor kırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Temapark ile hayvanat bahçesi arasına teleferik yapıklarını belirterek "2016 yılında çalışmalarımızda rekor üstüne rekorlar kırdık" dedi.

Melih Gökçek: Ankapark, Türkiye'nin parkı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, devraldığı 22 yıl önceki Ankara ile bugünkü Ankara arasında dağlar kadar fark bulunduğunu söyledi. Gökçek "Ankapark, Ankara'nın değil, tüm Türkiye'nin parkı" dedi.

Melih Gökçek, Söğüt İnşaat'a 4.1 milyarlık ihale mi verdi?

Melih Gökçek’in Sögüt İnşaat’a 6 ihale verdiği ortaya çıktı.Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Söğüt İnşaat’a verdiği ihaleler arasında Anadolu Bulvarı’nda yapılan yapılan köprü inşaatı da vardı.

Melih Gökçek: Şoför, gazi Yılmaz Yiğit'le tartıştıysa EGO'yla ilgisi kalmaz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz gün EGO otobüsünde, şoför ile Güneydoğu Gazisi Yılmaz Yiğit isimli vatandaş arasında geçen tartışmaya ilişkin Twitter hesabından değerlendirmede bulundu.

Yakamoz Ulaştırma Sistemleri İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakamoz Ulaştırma Sistemleri İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aras, Melih Aras tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu.

Melih Gökçek Türkiye'nin ilk elektrikli otobüsünü tanıttı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye’nin toplu taşıma da kullanılması hedeflenen ilk elektrikli otobüsünü tanıttı. 1 ay boyunca Kuğulupark ve Altınpark arasında sefer yapacak olan otobüsün ilk sürüşünü Gökçek yaptı...

Marmaris-Rodos arası ilk Ro-Ro seferi yapıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesi ile Yunanistan'ın Rodos Adası arasındaki ilk Ro-Ro gemisi seferi gerçekleştirildi

Jones Lang LaSalle, 5. kez Dünyanın En Etik Şirketleri arasında!

Jones Lang LaSalle, 2012 yılında beşinci kez Ethisphere Enstitüsü tarafından “Dünyanın En Etik Şirketleri” arasında listelendi Jones Lang LaSalle, İdari Başkan Yardımcısı ve Genel Kurul Sekreteri Mark Ohringer İş Etiğinde En Etkili 100 İnsan arasına gird

Yeşil GYO ortaklar arasındaki sermaye dağılımını açıkladı!

Yeşil GYO, sermayenin %5 ve fazlasına sahip ortaklar ile tüzel kişi ve yabancı ortaklar arasındaki dağılımı açıkladı

DARTY'den 16-19 Mart tarihleri arasında cazip fiyatlı ürünler!

DARTY, 16-19 Mart tarihleri arasında düzenlediği kampanyayla tüketicilere cazip fiyatlar sunuyor

Kütahya Seramik UNICERA'da 14-18 Mart tarihleri arasında yer alacak!

Kütahya Seramik, 14-18 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan UNICERA 24. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'ndaki standında yeni ürünlerini sergileyecek

Melih Aras Haberi

Melih Aras

Yakamoz Ulaştırma Sistemleri İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aras, Melih Aras tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta kuruldu. 


Yakamoz Ulaştırma Sistemleri İnşaat Elektrik Nakliye Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü inşaat yapımı ,mesken toplu konut yol ,köprü,baraj,liman sondaj kuyusu,fabrika atölye,depo,spor tesisleri,kanalizasyonlar,arıtma tesisleri,içme suyu boru ve depolarının inşaatı,kamuya ait binaların inşaatı,her türlü gayrimenkulün yapımı,alımı satımı,yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri ,taşeronluk hizmetleri,      2-       Yurtiçinde veyurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri , dekarasyon işlerinin yapılaması , müstakil konut ve iş hanları , fabrikalar , yollar,baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler , tatil köyleri inşaat...