17 / 05 / 2024

Melih Bora

Melih Bora

Bora Otelcilik Eğlence ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Melih Bora Müdürlüğü 'nde, 2 Şubat 2015 'te, Kurtuluş 'ta, 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Güvenpark'a cami iddiasına Melih Gökçek'ten yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Güvenpark’a Cami” yapılacağı iddialarına yanıt verdi. İşte Gökçek'in yanıtı...

Melih Gökçek: Ankapark'ın açılışı için kesin bir şey söyleyemiyorum!

Başkan Melih Gökçek’in Ankapark için söylediği “Açılış için kesin bir şey söyleyemiyorum” ifadesi üzerine CHP’li Doğan Yılmazkaya ve MHP’li Ramazan Şimşek Ankapark'ı eleştirdi.

Melih Gökçek: Yatırımda rekor üstüne rekor kırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Temapark ile hayvanat bahçesi arasına teleferik yapıklarını belirterek "2016 yılında çalışmalarımızda rekor üstüne rekorlar kırdık" dedi.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yıkımıyla gündemde olan Maltepe Havagazı Fabrikası ile ilgili açıklama yaptı.

Melih Gökçek'ten Ankara Fuar Alanı için öneri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre A.Ş”nin Olağanüstü Genel Kurulu Toplantısı’nda, hissedarlara, hisselerini Büyükşehir Belediyesi ile Akyurt Belediyesi'ne devretmelerini önerdi

Melih Gökçek: Ankapark'a Katarlılar ve Çinliler talip!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da yapımını sürdürdükleri büyük projeleri anlattı. Gökçek "Ankapark'a Katarlılar ve Çinliler talip, Arabistan'dan ilgilenenler var" dedi.

Melih Gökçek'ten Güvenpark için referandum önerisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Güvenpark’ta bulunan minibüs duraklarının yeraltına alınıp, üstünün de yeşil alan haline getirilmesi projesinin halka sorulabileceğini belirtti.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu'nun Kızılay istasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak minibüs duraklarının da yeraltına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na, "Bence siz, anlamadığınız işe bulaşmayın" diye tepki gösterdi.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na yanıt!

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Metrosu’nun Kızılay İstasyonu yapımıyla eş zamanlı olarak Güvenpark’taki minibüs duraklarının da yer altına alınması projesine itiraz eden Ankara Mimarlar Odası’na cevap verdi.

Melih Gökçek Kuzeykent Merkez Camii'sini ziyaret etti!

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kuzeykent Cami ve Külliyesi'ni ziyaret etti.

Melih Gökçek: Kentsel dönüşümde bir numarayız!

ANKARA Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentsel dönüşüm projelerinde tartışmasız Türkiye'de bir numara olduklarını, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bazı konularda dünyadaki ve Türkiye'deki belediyeler içerisinde tartışmasız bir numara olduğunu belirtti.

Melih Gökçek: Ankapark’a Çinli ve Katarlı işletmeciler talip!

Ankara Turist Rehberleri Odası Başkan ve üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile bir araya geldiler, Ankapark’ı gezdiler

Melih Gökçek'ten Eymir önerisi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Eymir Gölü’nün Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda halka açılması gerektiğini bir kez daha hatırlatarak, “Artık herkes şunu kabullenmeli. Eymir artık halka açılacaktır." dedi

Melih Bora Haberi

Melih Bora

Bora Otelcilik Eğlence ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile, Melih Bora Müdürlüğü'nde, 2 Şubat 2015'te kuruldu.


Bora Otelcilik Eğlence ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi iş konusu; OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a.Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak.  b.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c.Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. d.Şirket her türlü...