14 / 05 / 2024

Melih Yüceyurt

Melih Yüceyurt

Odaş Elektrik Üretim Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Melih Yüceyurt Odaş Elektrik Üretim Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Melih Tavukçuoğlu, Büyük Kulüp'ün İkinci Başkanı oldu!

140 senedir sanatçı, iş insanı, bürokrat ve devlet insanlarını bünyesinde bir araya getiren Büyük Kulüp'te seçim sonucu belli oldu, Gündüz Kaptanoğlu Başkan, Melih Tavukçuoğlu da İkinci Başkan olarak seçildi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa etti. Gökçek, "Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın emrine uyarak Belediye Başkanlığını bırakıyorum" dedi. 

Melih Tavukçuoğlu: İstanbul'da yabancıya konut satışı yüzde 147 arttı!

AYİDER (Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği) Başkanı Melih Tavukçuoğlu konut sektöründe yaz aylarındaki hareketliliği değerlendirerek İstanbul’da geçen yılın aynı dönemine göre yabancıya konut satışında yüzde 60’lik bir artış olduğunu açıkladı. 

Melih Gökçek: Sincan'a 3,5 yılda 522 milyon yatırım yaptık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 3,5 yıl içinde Sincan'a 522 milyon liralık yatırım yaptıklarını ifade etti...

Güvenpark'a cami iddiasına Melih Gökçek'ten yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “Güvenpark’a Cami” yapılacağı iddialarına yanıt verdi. İşte Gökçek'in yanıtı...

Melih Gökçek: Ankapark'ın açılışı için kesin bir şey söyleyemiyorum!

Başkan Melih Gökçek’in Ankapark için söylediği “Açılış için kesin bir şey söyleyemiyorum” ifadesi üzerine CHP’li Doğan Yılmazkaya ve MHP’li Ramazan Şimşek Ankapark'ı eleştirdi.

Melih Gökçek: Yatırımda rekor üstüne rekor kırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Temapark ile hayvanat bahçesi arasına teleferik yapıklarını belirterek "2016 yılında çalışmalarımızda rekor üstüne rekorlar kırdık" dedi.

Keçiören-Havaalanı ve Gar-Kızılay metroları bu yıl başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, “İnşallah Gar-Kızılay, Keçiören-Havaalanı metroları da bu yıl itibariyle başlıyor” dedi.

Kadıköy'de 26 bin riskli binadan 6 bini dönüşüme girdi!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu, Kadıköy İlçesi’nde 26 bin riskli binadan 6 bininin dönüşüme girdiğini söyleyerek dönüşümün 15 yıl süreceğini söyledi.

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odası'na yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yıkımıyla gündemde olan Maltepe Havagazı Fabrikası ile ilgili açıklama yaptı.

Melih Yüceyurt Haberi

Melih Yüceyurt


Odaş Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 26.06.0214 tarihli kararıyla, Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayınlanan II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 11. maddesine uygum sağlanması amacıyla, Şirketimiz Grup Finans Müdürü Sn. Melih Yüceyurt'un 26.06.2014 tarihi itibariyle mevcut görevinin yanı sıra Yatırımcı İlişkileri Yöneticiliği görevini de yürütmesine, ayrıca Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir.


STATUTORY CORPORATE DISCLOSURE PERTAINING TO INVESTOR RELATIONS MANAGER


Pursuant to a resolution adopted on June 26, 2014, in compliance with Article 11 of the Communiqué No. II - 17.1 of the Capital Markets Board concerning the Corporate Governance, our Board of Directors has decided that Mr. Melih Yüceyurt to perform the duties of Investor Relations Manager in addition to his current functions as our Company's Group...