08 / 05 / 2024

Melikgazi Battalgazi Bulvarı üst geçit

Melikgazi Battalgazi Bulvarı üst geçit

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan Karacaoğlu Mahallesi’ne üst geçit yaptırıldığını söyledi.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Melikgazi Belediyesi 32 daire yaptıracak! İhalesi 21 Eylül'de!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte detaylar...

Melikgazi Belediyesi'nden kat karşılığı inşaat işi ihalesi! 48 daire 3 dükkan yaptıracak!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi ilçesi Battalgazi Mahallesi'nde 48 konut ve 3 dükkan yaptıracak. İşte detaylar...

Kayseri Melikgazi Belediyesi 31 adet 2+1 ve 3+1 daireyi satıyor! 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Köşk mahallelerinde yer alan 31 daireyi 390 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Kayseri Melikgazi ilçesi için riskli alan kararı!

Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Battalgazi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Kayseri Melikgazi Belediyesi Battalgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinde ikinci etap çalışmalarını başlattı.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm hızlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Battalgazi Mahallesi'nde yapımı hızla devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyip son durum hakkında bilgi aldı.

Battalgazi'de 48 gecekondu yıkıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Battalgazi Mahallesi, Karslı Cami çevresinde bulunan 48 gecekondu ev sahibinin kendi evleriyle yıkarak arsaları belediye teslim ettiklerini söyledi.

Melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı açıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Melikgazi Belediyesince Organize Sanayi Bölgesi'nde hizmete açılan Sultan Abdülhamid Han Bulvarı'nın açılışında yaptığı konuşmada, "Yol medeniyettir" bilinciyle hareket ettiklerini söyledi.

Melikgazi Sultan Abdülhamid Han Bulvarı açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi 29. Cadde ile Sakarya Mahallesi Doğanyurt Caddesi Koyunbaba mevkiini birbirine bağlayan, 3 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki Sultan Abdülhamid Han Bulvarı’nın hizmete açıldığını söyledi.

Melikgazi Belediyesi'nden yeni yol!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi 29. Cadde ile Sakarya Mahallesi Doğanyurt Caddesi Koyunbaba mevkiini birbirine bağlayan, 3 kilometre uzunluğunda ve 25 metre genişliğindeki Sultan Abdülhamid Han Bulvarı’nda incelemelerde bulundu.

Melikgazi Battalgazi Bulvarı'na üst geçit müjdesi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan Karacaoğlu Mahallesi’ne üst geçit yaptırıldığını söyledi.

Melikgazi Battalgazi Bulvarı üst geçit Haberi

Melikgazi Battalgazi Bulvarı üst geçit

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde yer alan Karacaoğlu Mahallesi’ne üst geçit yaptırıldığını söyledi.


Yayalara özel geçişler yaptıklarını ve özürlüler için ayrı geçişler ve güzergahlar oluşturarak ışıksız bir trafik akışı sağladıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Battalgazi Bulvarı üzerine üst geçit inşaatının devam ettiğini kaydetti.


Yaya güvenliği için yapılacak üst geçitlerin birer beton yığını olmayacağını ifade eden BaşkanMemduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Melikgazi Belediyesi olarak trafik akışına özellikle güvenli ve seri olmasına büyük önem veriyoruz. Ancak daha da önem verdiğimiz yayaların yol güvenliği ve geçişleridir. Bu amaç için yayalara özel yollar ve geçişler inşa ediyoruz. Trafik akışının yoğun ve seri olduğu alanlarda ise yaya güvenliği için ışıklı geçişler yapıyoruz. Ancak şehrin Karacaoğlu Mahallesi’ne üst geçit yaparak trafik akışını...