28 / 07 / 2024

Melikgazi Belediyesi müteahhit indirim

Melikgazi Belediyesi müteahhit indirim

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesince 5 ayrı mahallede devam eden kentsel dönüşüm uygulamasının devam ettiğini ve bu mahallerde bina inşaat eden müteahhitlere belediye olarak mali indirimlerde bulunduklarını söyledi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün'den uyarı: Müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın!

Büyükçekmece Belediyesi Başkanı Dr. Hasan Akgün'den vatandaşlara uyarı geldi. Akgün "Bizlerle görüşmeden hiçbir şekilde müteahhit ile anlaşma yapmayın ve hiçbir belgeye ıslak imza atmayın" dedi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi 41 daireyi açık artırmayla sattı! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 41 daireyi açık artırmayla sattı.  

Kayseri Melikgazi Belediyesi 50 daireyi satışa çıkardı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait 50 dairenin satışı için ihale düzenleyecek. Satışa çıkarılan dairelerin fiyatı 200 bin TL'den başlıyor.

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Melikgazi Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Çalışmalarına devam eden Melikgazi Belediyesi, emlak vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine 1. taksit son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu hatırlattı.

Melikgazi Belediyesi 60 daire ve 5 iş yerini satışa çıkarıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 60 daire ve 5 iş yerinin açık artırma ile satışının yapılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi 59 adet gayrimenkul satıyor!

Melikgazi Belediyesi tarafından mülkiyeti belediyeye ait olan 59 adet taşınmaz 04 Aralık 2018 tarihinde satışa çıkıyor.

Melikgazi Belediyesi'nden bina tahsisi!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesi olarak sağlık, eğitim, emniyet ve spor hizmetlerine olduğu gibi müftülüğün gerçekleştireceği hizmetlere de destek verdiklerini belirterek bina tahsis ettiklerini dile getirdi. 

Melikgazi Belediyesi 52 konut yapım ihalesi 24 Temmuz'da!

Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir M.3.Ada C-Blok 52 Daire + 3 Dükkan Kentsel Dönüşüm Konutları Yapılması İşi ihale ediliyor. İhale 24 Temmuz'da gerçekleşecek...

Melikgazi Belediyesi'nden 22.3 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi sınırları içerisinde inşa edilecek 148 konut ve 6 dükkan için 3 ayrı ihale düzenliyor..

Melikgazi Belediyesi müteahhit indirim Haberi

Melikgazi Belediyesi müteahhit indirim



Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesince 5 ayrı mahallede  devam eden kentsel dönüşüm uygulamasının devam ettiğini ve bu mahallerde bina inşaat eden müteahhitlere belediye olarak mali indirimlerde bulunduklarını söyledi

Melikgazi de Kentsel Dönüşüm alanlarında yapılaşmanın hızlanması amacıyla Anbar ve Küçükali ile Karacaoğlu mahallelerinde “Müteahhitlere Bazı Harç Ve Ücretlerde İndirim” uyguladıklarını Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu:

Kentsel dönüşüm çalışması yapılan alanlar da Konut yapacak olan müteahhitlerden belediye inşaat harcı, toprak açma harcı ile proje onaylama ücreti alınmamaktadır. İnşat da yapının büyüdükçe indirim oranları da artmaktadır. Belediyeler açısından bu ücretler önemli gelir kaynakları. Ancak Melikgazi Belediyesi olarak ‘Biz üzerimize düşen görevi yaptık, gereken yerleri yıktık’ deyip, müteahhitlerin gelmesini beklemek yerine, fedakârlık yapıyoruz. Bizim için önemli olan, bu...